Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

miha

mata postar

pajdo77

A šta reć,lutrijaš eto šta reć  :stripii: :rofl2:,da mi je samo znat gdje taj skida uroke :rofl2: :rofl2: :stripii:

mlb

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Debeli šef

maverick

Hvala svima na čestitkama, ovo je sezona kad sam bas nesto slabo izlazio, malo me spriječio posao, malo bolest ....Danas sam izasao na vodu i slikao neka mjesta jer je bas nizak vodostaj i poprilično sam uzivao...Mada akcija je počela još sinoc kasno kad je kum morao liti neke čudne dekore svojih guma...Dobio sam dva malo preko kg na njegove uradke a mama smudj je došla na orku 12 cm...glava 7,5 gr...stapina shimano lesath 2.7 50-100 i certate 3000...spaga pp 10 lb...kopča je ovaj put bila MG, čak je i udica bila daichi koju mi je mudri bez glave naplatio 7 kuna po komadu  :stripii: Nije mi žao  :stripii:
Pošto nisam c-r ribolovac smudj zavrsio očišćen i jedan zanimljivost da je u njemu bio smudjarak napola svaren od recimo tridesetak cm .

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

alex7777

bb

Čestitam i želim ti još puno kapitalnih smuđeva,naravno i svima ostalima.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

čujem jutros da je neki tip iz požege tu negdje na dunavu ulovio smuđa 14 kg  :D

pajdo77

Jel ima netko saznanja koliko ti smuđevi uopće mogu narasti i koliki su tu kod nas najveći upecani. Ja nisam ni vidio većeg nego ovog od deset i pol kila na slici

rj

moj najveći 12,700kg 105 ili 103cm nesječam se dužine .....vidio 15 kg čuo za 17kg
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom