zanimljivi video

Autor maverick, Studeni 23, 2012, 00:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Spinfisher se pokazao..a mozda sam se zeznio sto sam prodao Atlatisa. Sluzio je svrsi skroz dok je bio kod mene.
Jedino mi nije jasno sto ga Alan Hawk stavio pod role koje nikako ne preporucuje. Popljuvao ga skroz  :ok:
Brzi od Bolena.

TopMix

Cim je taj lik atlantisu da toliko prostora u svojim komentarima, pa makar i negativnih, to jasno upucuje da se tu radi o dobro placenom anti-marketingu druge firme... Pazi, jedan stari, provereni brend kao sto je penn, izbaci na trziste nesto sasvim novo, savremeno i kvalitetno... konkurencija je morala da reaguje.
Ipak bih ja pre uvazio misljenje mog druga twistera, nego tamo nekog Alana Howka...
ps izvinjavam se sto sam iskocio iz teme, al eto, na snimcima ima i penna, pa reko, to je prava stvar za soma.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Brk

Zadnjih par minuta drila zimskog soma na lagani pribor.
Preporučam da ne slušate komentatora. :uf:

walpy

Hehe snimatelj je zakon! Može i na htv ako se mene pita!  :ok: :ok:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

kockar

Drugar ulovio, ja se klizao do vode i snimao:

https://www.youtube.com/watch?v=pxXCDjxaYOQ&feature=youtu.be
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

kockar

www.riboteka.rs

maverick

maverick

kockar

Evo jos jedan snimak od nas, 30. 4. 2015. poslednji dan pre pocetka lovostaj u Srbiji:

www.riboteka.rs

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

kockar

PAr dana su smudjevi mnogo bolje uzimali somovske sedove na somovskom priboru i mestima od somova,
jedan dan smo i snimali:

www.riboteka.rs

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick