Postavljanje slika/videa sa pametnog telefona

Autor šajzika, Prosinac 24, 2013, 21:57:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

nemozes folder, moras slike odabrat
ali vidi ovako posto imas puno fotografija , mogao bi ih zeznit na sljedeci nacin
kad udjes u picasu i imas fotografije onda mozes odradit posto si na flatu automatsku izradu sigurnosnih kopija i tako ce ti on automatski sve slike prebacit online
Audentes fortuna iuvat

zvona

Skuzio sam da moram sigurnosnu kopiju izradit..pa prebacuje jednu po jednu..slike moram izbacit iz moba jer opet dolazi hrpa posla..znaci jos toliko mozda i vise fotografija..mob je usporen

šajzika

nazalost tako je, nakupilo ti se slika i sad ce to potrajat dok ne prebaci
plus je sto jednom to rjesis i ostavis tu opciju za sigurnosnom kopijom ukljucenu i onda ce on nabrzaka svaki puta po sliku , dvije tj, koliko slikas prebaciti .
Audentes fortuna iuvat

šajzika

postoji mogucnost koristenja i dropboxa
dropbox je isto program koji skida sve datoteke( slike u ovom slucaju ) na cloud iliti oblak na netu i pri instalaciji na kucno racunalo napravi u mydocuments  folder dropbox i automatski azurira kucno racunalo i mobitel
sve sto imate na mobu , imate na kucnom racunalu u folderu dropbox i na "oblaku "

na kucnom racunalu odete na
https://www.dropbox.com/
imas sign up i tu se registriras
kad si to rjesio
skines si https://www.dropbox.com/downloading?os=win   
pokrenes instalaciju 
i pitat ce te za korisnicko ime i password s kojim si se registrirao
stvorit ce ti folder u mydocuments koji ce se zvati dropbox

na mobu odes u trg. play(android ) i tamo nadjes dropbox , instaliras i kad instaliras onda pokrenes na mobu ,
isto te pita korisnicko ime i password i kad to utipkas ako si spojen na kucni wifi on ce ti sam automatski pocet ubacivat na internet

sve ce ti biti online na dropbox oblaku  i automatski ce ti  ubacivat na komp u mydocuments dropbox folder
Audentes fortuna iuvat

zvona

Zahvaljujem..cini mi se jednostavnije nego picasa.. kad ih prebacim na komp sprežim na cd i super.. zahvaljujem na odgovoru