pljoska

Autor genjura, Studeni 23, 2012, 18:23:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

Vidim ja da i smuđeve drukaš vitaminima :angel4:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

kad imas dobar vobler...vataju se kao ludi ...ali tema je pljoska...da ne bi bilo da na kraju okacim sliku bez kupacih  :alas: :be happy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

genjura

ajoj kako je teško nositi politru plastičnu u džepu, a pljoske nema :angry5:

Verkan

Citat: maverick  u Studeni 24, 2012, 17:32:44
moracemo svi na odvikavanje  :icon_biggrin:

Nemoj ti u množini govorit tko mora na odvikavanje vi koji nemate baždar i samokontrolu vi trbate na odvikavanje a ja i moj prijatelj kićo mi vladamo situacijom u svako doba  :hello2: :hello2: :blob7: :toothy10: :wav:

maverick

je u pravu si...imali bi stosta nauciti od vas  :icon_thumright: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

a di Kiću nađe za usporedbu :wav: :mumum:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

pa njih dva su moralna vertikala za cijeli grad  :icon_biggrin:

Verkan

Čekaj samo da Kićo ovo pročita bićeš ti i vrtikalan i moralan  :protest: :protest: :blob5:

Retfalački mačak

Kupio jednu takvu pljosku u nedjelju, na pijaci. Kapacitet ? Više potrošim vode kada perem zube.
Morati ću nabaviti staru dobru vojničku čuturu.

maverick

rekoh ti da je ta za odvikavanje  :icon_thumright:

peugeot

evo jedne koju sam nekada koristio asada samo služi za ukras jer više netrošim alkohol

genjura

neznam koliko je 10 OZ al je naručena :be happy:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

dus

ja sam krenio sa pljoskama dok sam išao sam na vodu, sad nas je više a veći su kapaciteti pa mi o.5l nekad bude kratko, bez obzira što skoro svako ima svoju u čamcu  :be happy:

Retfalački mačak

Vjerujem da je bolje imati više pljoski u čamcu. Svatko ima svoju i nema varanja. Za svaki slučaj treba imati još jednu bocu bar pola litre iste cuge, skrivenu da ostali ne znaju. Pa otišli smo na pecanje, a ne na odvikavanje.