byron

Autor Darko, Studeni 24, 2012, 22:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

imam 3 tri fibre stapa, stapovi su prva liga,
ovi su em "nepouzdani" em skupi , dobro dravski kaze ima boljih stapova za  50 , 60 eur
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

staru seriju omjer cijene kvalitete nece ni jedan štap nadmašiti..kolega uzeo neki dan u glisti 3.60 40-90 po 150 kuna komad....

DIDAPATAK

..ja imam dva 50 i dva 90..za moje potrebe odlični i uspio sam nagovoriti nekoliko prijatelja koji tek otkrivaju boravak kraj vode i ribolov na kupnju..cijene od 120 - 180 kn su bile odlične i ostavljale puno mjesta za pristojne role(Longbow) ... :clap2:
..mislim da se firma dobro zeknula sa promjenom mosela i dizanjem cijene  :uf:
.. :baba:

mikac

Od ove serije imam dva modela: 300cm/10-25gr tež.bac i 360cm/15-50gr. t.b. Na oba modela dao sam postaviti kliznu vodilicu na vršni segment.
Što sam dobio?...sa 25-gramcem bacam opterećenje od 50-55gr. bez problema  :icon_salut:
Sa 50-gramcem se ne usudim "poduplati" težinu bacanja jer je riječ o štapu za 60cm duljim pa se bojim pucanja u drugom ili trećem segmentu. No..80gr baca bez problema.

Kada sam kupio 25-gramac..kupio sam ga, onako..više iz navike. Jedno vrijeme nisam znao  :sha: što s njim. Te prekratak za jednu varijantu..te predugačak za drugu  :dontknow:
Onda sam skužio da on može ipak više od ovih.. 25gr. Da bih bio siguran..zato sam dodao kliznu vodilicu.
Iako nije picker&feeder štap godinama ga koristim u ribolovu hranilicom(kavezna, open end i sl.) na kraćim daljinama. Što reče jedan naš kolega..osjetim kedera kako diše
Žao mi je što nisam kupio koji komad više u ovoj duljini ali i u duljini od 380cm

Hodam polako, ali nikada unatrag.