sportex

Autor Darko, Studeni 24, 2012, 22:53:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Takodjer sam na lomio BS- dobio BP i sad mi se jako svidio za lagani jezerski jig odlican u verziji 2,7 m i 20 gramac. mana mu je sto ima nesto losiji balans jer za ocekivati je da takav laksi stap podnosi laksu rolu ali to ovdje nije slucaj i 300 gram i vise mu sve bolje lezi  :headbang:

puno je bolji ovaj BP od BS za ovo koliko sam ga do sada koristio

i dosta sam ga stiskao pa sad ako pukne pukne sta cu mu ja kad me krenilo u zadnje vrijmeme hehe  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Dr.Motte

Imao sam BS-a 40 g od 3 m i bio je odličan! Glave od 50 g se mogu bacati punom snagom bez truna straha od pucanja.
Više puta sam ga kvrcao od kamen i grane ali nije mu ništa smetalo. Kasnije sam ga zamijenio Speedmasterom od 3.30 m i 50-100 tb.

Kasnije je izašao Black Pearl i vrag mi nije dao mira pa sam kupio i njega 2.70 m i 40 g tb. Nisam nikada imao štap od 2.70 pa sam htio vidjeti kako mi leži ta dužina a i svidio mi se na prvu taj štap.
I razlika je vidna između ta dva štapa. U 2.70 verziji obično štapovi budu jači od iste verzije od 3.00m ali to ovdje nije slučaj. Malo je mekši i deklarirane tb su točne. Bolje prenosi informacije od BS-a i puno mi je bio bolji za baratanje (to se više može pripisati kraćoj dužini).
Meni se jako svidio i vizuelno i po performansama. Moje osobno mišljenje je da nema puno boljeg štapa za te novce ako ga uopće i ima.
Kasnije sam prodao i Speeda od 3.30 i BP-a i zamjenio ih Speedmasterima od 2.70 m u verzijama 50-100 i 20-50 jer mi je dužina od 2.70 legla samo tako i prešao sam s pecanja sa obale u čamac pa je 3.30 malo previše (preduga drška).

Greys

Citat: voja  u Veljača 04, 2013, 18:43:18
Stigla je informacija iz Nemačke da mi je uvažena garancija na slomljeni štap.Pošto nisu imali da zamene donji deo za BS-a poslaće ceo novi BP.
Pohvaljujem izuzetnu profesionalnost SPORTEKSA kao i generalnog uvoznika PKWM.   :thumbsup:

Ovo je za svaku pohvalu, lijepo je da cijene kupca  :icon_thumright:

Mornar Popaj

Oštećenje štapa se često događa u čamcu, posebno u limenim i aluminijskim čamcima, kod prihvata ribe, mijenjanja pozicija itd. Tu treba biti jako oprezan. Imam BS 310 60gramac i Slammericu 360, i prezadovoljan sam. Evo prošla treća godina ja i dalje mlatim i čupam sa njim bez problema, i uopće ne pazim na njega. Kada na proljeće pređem u čamac, vjerojatno će ići na prodaju...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Ive

Danas testiran BP 40g. Naletio mi som 20-tak kg na njega i bez greške je to odradio..ufff koji je to dril bio :headbang:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

mossi

Majstor i Sportex na delu!

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

:occasion14:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

čikli

maverick

Štapić odličan, riba takodjer, a pecaroš za svaku pohvalu...baš sam se ugodno iznenadio  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Oliver

Nema ljepšeg nego kad riba otpliva natrag u svoj svijet  :thumbsup:
Čestitam i na ulovu i na C&R postupku  :occasion14:
@ gledati šarane na internetu = piti bezalkoholno pivo :)

Ive

Dečki hvala svima na čestitkama..posebno je lijepo pustiti ribu pred gomilom Haklaroša :wave:

Oliver

Citat: Ive  u Svibanj 01, 2013, 10:11:48 ..posebno je lijepo pustiti ribu pred gomilom Haklaroša :wave:
Ha ha, jel bilo poslije navlačenja za rukav ''što si ga pustio, mogao si ga meni dati''?!  :toothy9:
@ gledati šarane na internetu = piti bezalkoholno pivo :)

Ive

To je bila ženka sa stomakom punim ikre tako da..Ali naravno našlo se stručnjaka koji su rekli da se taj som neće mrijestiti jer je prevelik a takvi se ne mrijeste :tard: kao bolje ga je ubiti jer je samo štetočina.Bogu hvala da uopće još ima išta ribe pokraj ljudi koji tako razmišljaju.

Sory za off t.

dravski pecaros

ive svaka cast za pustanje i tako razmisljanje o ribolovu.... :notworthy:

Lomnica_city

Citat: stribor77  u Siječanj 29, 2013, 21:52:47
Jako dobar štap ja imam BS-40Gg 3,00 i prezadovoljan sam sa štapom i veliki plus je što taj štap ima još jako puno rezerve! Stvarno je jak radim bez problema i sa glavama od 60g!Stvarno za te novce (uloženo dobiveno) izvanredan omjer!

Treba mi stap za zimski dzig za glave do nekih 27gr, eeeeventualno 30gr, ali na jezeru, znaci malo veci je otpor vode jer nema vodene struje da pomogne odizanju glave...

E sad malo mi je mnogo to da opusteno radis sa 60gr glavama, cak i bez silikonca, koliko REALNO moze da nosi taj stap glavu i neki prosecan silikonac, uglavnom koristimo sedove 7-10cm i tvistere od 10-14cm...

Podrazumeva se naravno da je istina ovo sto kazu da su BS i BP isti stapovi jer planiram da uzmem BP, nekako racunam noviji je pa su valjda ispravili te greske sa pucanjem stapova...