Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

joker

smudoslav svaka čast ovo za preprodavače.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Jedna devetka iz generacije plastike...ima balze ali u tragovima...ovu sam dobio pa sam je prepilao...imam još jednu...probušena kao balon

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

a jebiga, skupa je balza a vremena teška....štedi se, štedi :uf:

joker

durmy

Samo me zanima kako uspjevaju uštimat rad voblera kad je kao balon vise zraka nego balze

maverick

Ta balza nema veze s drvetom...to kao da je u kitu neka smjesa koja je tako kako nanešena...u zadnjoj polovini ima je malo samo na jednoj strani...nije u balnsu ali bas nikakvom ali polijepio sam je i radi odlično  :takoje:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

mene još više zanima kako TO uspiju tako fino upakovat u plastiku :sha:

maverick

Ovo je sigurno brizgano u neki kalup...slično kao plastisol...nema sanse da naprave oblik i zastitu kad unutra nema ničeg...ova serija se ne radi vise i sad su opet serije s balzom i na kutijama imaju oznaku da su od drveta

joker

možda nekakva vrsta pjene

tole

onda možda samo "napuhaju" plastiku u kalup, kao što se rade boce....

Juzba

Pa i Salmo se pravi od nekakve pjene, nešto kao pur-pjena
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dravski pecaros

evo za ljubitelje rapale film... :mt1032:

Kugla

Ovo je vobler  RAPALA Giant Shad Rap mit 64cm  :uf:

maverick

Ovo bih morao čamcem šlepati po dravi... :eek:

pajdo77

Ima godina-dvije orginal zapakovana rapala u obliku i veličini kedera dobivena kao poklon. Ja je bacao možda par puta i spremio u kutijicu sa ostalim drlogom za blinkanje a kada sam je ponovo izvadio boja se počela guliti sa nje. Ostala samo balza i trokuke,ostalo prstom ogulio,mora da je u kutijici došla u dodir sa tvisterima pa reagirala na te kemije od čega se prave ili je netko pravio u garaži "orginal" rapale pa je mene zapala. Imao sam iste takve stare prije rata,izdevetane od smuđeva na hulovskom kamenu i ni vrag im nie falio. mora da je neka greška bila.