Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Ide 1.8 do 2.4m polako tonuća.
Tražio sam nešto tako u polako plutajućoj varijanti, ali na kraju krajeva i ovo će završiti priču.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

tutnja

Nešto mi zapeo za oko super shad rap 16cm.. moglo bi to iščačkati pokoju štuku po jezerima ili kakvo  somče ako ostaje stabilan u bržoj vodi i po virovima
Ako ne, da ne bacam pare bezveze..
Ima li kakvih iskustava po tom pitanju ili su svi na ssr 7/8/9 ?

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

maverick

Lovi smudjeve ispod mjere sasvim normalno....Zanimljiva varalica...Štuku ne pecam pa ne znam za taj dio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Smuđ mi je nebitan u ovoj priči, iako i ne vjerujem da će se zaletiti na 16cm, 77g cjepanicu
Za jezera prolazi sigurno, jedino me zanima kako radi u bržoj vodi, ako ostaje stabilan kroz prelaze i brzake daću mu šansu..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

maverick

Napada ga uredno smudj od 30 cm...isto kao i F18...Ne koristim pribor kojim bi ga vukao po bas ostroj vodi ali na mjestima namjenjenim smudju javi se i sitan som...Mada to ne mora biti do varalice, jednostavno su takva mjesta gdje pecam...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Ok, thanks za informacije
Daću mu onda šansu tamo na ljeto, poslije lovostaja.. sad bar imam čime to izbacati i povući, a da ne otpada plećka i ne iskače rame

tutnja

Dekor obećava
Mislim da ću uzeti i deveriku (real roach).. kraj ovog bućka nepotrebna

madmax

77g
možeš koristiti kao olovo ne kao varalicu

tutnja

Vrlo rado ali piše da je slow sinking, pa ništa od toga
To "veslo" sam namjenio za šaransko jezero na ljeto.. ima krasne štuke, navikla na pljuskanje i bućkanje.. što se šarani izbacuju svako malo, što šaranaši raketiraju.
Možda se i iščačka koja ljepša, zasad mi najveća tamo 5+

pajdo77

Nije Rapala al ja jutros uz čamac nađem neki vobler Pontoon 21-Greedy Guts. Nikad čuo za tu firmu nit varalicu. Nema ni jednu trokuku cjelu,sve istrule. Tko zna koliko je stajao negdje uz vodu dok ga kiša nije isprala sa obale u Dravu. Bacat će se do prve grane,bit će kako došao-tako ošao

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

miha

doplutalo ti 10 evra  :clap2:

domba

Shad Rap elite u duzini 5,5cm i 7,5cm...izgledaju bas primamljivo

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk

SMT

Smanjio sam broj stapova... Smanjio sam osetno količinu guma... Rešio se gomile voblera...

Mnogo se bolje snalazim po čamcu, tačno znam gde mi je šta! :hi:

Sad su i Rapale dosle na red... Ove bez kljunova su završile karijeru, smece! Dve kutije, za mene sasvim dovoljne...

Usput, ako neko ima 7- micu SFC, rad sam da mu otudjim...

ossa

Donesi meni te bez kljunova da odnesem na popravak
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Šteta to bacit. Promjenit pakte i bog te veseli.