ABU GARCIA nove generacije

Autor genjura, Studeni 25, 2012, 17:02:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

twister011

Pa neku od starih koja radi i koja moze da stane u halter :icon_scratch: Naslo bi se valjda nesto u shupi.
Man se mastanja Pedja, pozlice mi :crybaby2:

PS: Nisam zahtevan i ne mastam o nekim posebnim, ali do novih cu doci tek iz sledeceg inostranstva :crybaby2: Trenutno nemam ni rezervnu :tard:

kajman

Twister vreme ti je za novi Abu, nesto se mislim, ovaj stari se naradio i odradio svoje toliko da su mu se sigurno razvezali svi sprovodnici  hihihihi

TopMix

Ja bi mom drugu Miliji preporučio xzogu, pa da ga glava ne boli, a i da bude u trendu.  :toothy9:

twister011

Pa ja ne menjam stapove dok su zivi i zdravi. Eventualno kada se pojavi nesto revolucionarno, po mom ukusu. NANO stapovi to i jesu, mada su veoma blizu ovoga sto sada imam. Bilo kako bilo, zeleo ili ne, sacekace to neka bolja vremena :fucyc:

Miki, ako jednog dana budes sreo ove sto pomenuh, bice ti jasno o cemu pricam.

PS: Ko zna, narednih dana, obzirom sta im sledi, mozda neki od sadasnjih i strada :blob6:

maverick

Miki ne tiskaj covjeka bez veze  :icon_biggrin: vidis da mu je boja blanka prioritet
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Pa i zoge ima u raznim bojama... :wav:

kajman

Tacno tako!  :alas: ja vise ni u ruke necu da uzmem stap na kome ne pise Hiper tjuning action... :brushteeth: Nothing can escape  :icon_cheers:
I ne samo to vec i mnogo sto-sta ... sto tom "zuci" nedostaje...
   Eh sad, Mario to u vezi zute boje ima smisla ne zato sto je zuta boja -boja ljubomore vac pre svega sto smudj VOLI ZUTO  :icon_sunny: dokazano provereno napravljeno ulovljeno....aaa, paaa, znaci tu je Milijina tajna>>>????? U boji blanka !!! Milija provaljen si   :laughing9:  sad je jasno zasto neces da menjas stap  :icon_biggrin:

maverick

Ma nisam više siguran...čudnovat mi Milija u zadnje vrijeme, kao da je čudnovati kljunaš  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Ma razumem ja Miliju on je "stara garda"| !
Ako cemo iskreno.... Ni meni nije lako da se odreknem sujeverja dok sam na vodi. Kao prvo 'ebu me vodeni duhovi! E vidi zasto se ljudi casama ili casicama kucaju -- ono ziveli itd... ali svi se kucaju nije bitno sta kazu pritom. Pa da oteraju vodene duhove i da mogu na miru da gutnu tecnost. E zato ja-cuj ja pa normalno ja...E zato pre nego sto zabacim prvo vrhom stapa lagano lupim po povrsini da rasteram vodene duhove, pa onda prekrstim vodu i obavezno prinesem neku zrtvu. Bacim parce hleba, sipnem koju kap alkohola, cesto odlijem malo neskafe /smudj obozava neskafu/ poljubim blank iznad masinice, okrenem pogled prema nebu, prekrstim se i pocnem!

maverick

:toothy12: a i ti si čudnovat  :toothy12: ja puno više lovim kad imam nekog u čamcu..jer volem da se hvalim pa mi više nitko ne vjruje kad sam sam...ovako stavim nekog i taj me hvali da ja ne moram riječ prozboriti  :icon_biggrin:

TopMix

Nema ga Milije da se pali na ove provokacije...Mudro cuti i negde peca. :glasses9:

twister011

Mudro cutim jer izgubih glas sa decom :tard:. Sutra je skoli kraj, pa pecanje od prekosutra.
Ovo cekam, vec ko zna koliko. Prosli talas propustih, mada smudja nije bilo tako da mi je ovaj drazi. U proslom samo onaj ko je sedeo kod kuce, recimo kao ja, soma nije hvatao.
E sad, ovaj disko nece da me prodje :blob6:

PS: Marijo. sto se "cudnosti" tice, problem je u ludnici koja nas okruzuje. J.bo ovaj zivot i ovaj grad. Histerija i stres od svitanja do sumraka. Bes ti sve kada ja ni do vas ne mogu da dodjem. Cak ni u Djerdapu prosle godine nisam bio :BangHead:

rj

Citat: kajman  u Lipanj 06, 2013, 12:08:25
Ma razumem ja Miliju on je "stara garda"| !
Ako cemo iskreno.... Ni meni nije lako da se odreknem sujeverja dok sam na vodi. Kao prvo 'ebu me vodeni duhovi! E vidi zasto se ljudi casama ili casicama kucaju -- ono ziveli itd... ali svi se kucaju nije bitno sta kazu pritom. Pa da oteraju vodene duhove i da mogu na miru da gutnu tecnost. E zato ja-cuj ja pa normalno ja...E zato pre nego sto zabacim prvo vrhom stapa lagano lupim po povrsini da rasteram vodene duhove, pa onda prekrstim vodu i obavezno prinesem neku zrtvu. Bacim parce hleba, sipnem koju kap alkohola, cesto odlijem malo neskafe /smudj obozava neskafu/ poljubim blank iznad masinice, okrenem pogled prema nebu, prekrstim se i pocnem!

vodeni duhovi su ebena stvar ...moraš ih se rješit ako želiš iole bolji ulov ...e sad svako na svoj način izvodi ritual ...dok sam bio mlađi obavezno sex prije ribolova ...keko su me godine stigle samo pomazom guzu ženi pa bježi na vodu ...ubjedio sam ju da je i to dovoljno .. :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Taman je zainteresiras i odeš...ne sumnjas li da ce snaci negdje drugdje  :toothy12: