Saran

Autor Hemingway, Studeni 26, 2012, 10:33:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

u zimsko doba....meni prico komsija da prije nemalo puta cekajuci smuđa u 11-12 mjesecu uhvatio sarana na plavisa....a i od dosta stariji ribolovaca sam to cuo....

kawasaki

Dva sam uhvatio i sam  :thumbsup:

i jednog na bjelicu od 10 cm sarko od 8 kg  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Jožef1

mossi- to se dogodilo negdje  pred kraj septembra, na jezeru- možda je to bitno? Ali čitam kako šaran uzima i kasnije?! Za Dunav ne znam :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mossi

(znači) Uglavnom zimi, to se podudara sa ulovima na silikon!

kawasaki

meni ljeti oba puta  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Jožef1

Citat: kawasaki  u Ožujak 26, 2013, 16:48:06
meni ljeti oba puta  :thumbsup:

Izgleda kako je šarko potao pravi gurman :icon_scratch:ne bira više, ni vrijeme ni mamac :nono:

dravski pecaros

citajuc clanke o boilama da je riblje brasno jedna od vazni komponenti koju saran voli zasto nebi i zivu pojeo ribicu... :toothy10:

Jožef1

Citat: dravski pecaros  u Ožujak 26, 2013, 17:40:46
citajuc clanke o boilama da je riblje brasno jedna od vazni komponenti koju saran voli zasto nebi i zivu pojeo ribicu... :toothy10:
to si dobro primjetrio, upravo tako :thumbsup:

kawasaki

To je vec godinama tako

stavi bezribice u ribnjak sa saranom i nemoj ga hraniti i vidit ces kako napreduje a nema druge prirodne hrane  :thumbsup: :hello2:
Brzi od Bolena.

Hemingway

cisti Proteini ...a mi u Boile stavljamo umjetnim nacinom ... zato raspoznaje hranjljivu stvar ...  :thumbsup:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek