Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

baš me zanima koja je to pritoka u stanju u Dunav po ovom vodostaju natiskat 30cm vode  :icon_scratch:
mislim da može biti samo obrnuto :icon_rabbit:

raso

Raba, Ipoli itd
ma hebeš više vodostaj, cm gore , dolje
ovako je na ušću, evo Jung zabacio ispred kamperice

rj

de rašo ne zaebavaj dunav je začepio sve pritoke....to barem ti vidiš na dravi
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Jožef1

Kod mađara je probijen nasip (izgledalo je gadno), međutim oni su namjerno poplavili 11tisuća hektara šume prije dolaska vode u Budimpeštu.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

tole

ako će nam to pomoć da u Batini bude samo do 750 - 760cm fala im ljepo :icon_thumright:
...mada mislm da ako je razljevanje razlog ovog naglog opadanja od 30cm, moralo se to onda dogodit iza Budimpešte, malo uzvodno od Baje...jer neko pravilo je, barem je tako bilo u prošlim vodenim naletima) da u Batini najviši vodostaj bude za oko 1m niži nego u Budimpešti, ali sa druge strane od kada pratim nikad se nije toliko vode ni izlilo izvan korita...tako da je sve moguće.
Treba se samo nadati da će nadležne službe to ispratit i odreagirat ako to bude potrebno na pravi način i bit će sve 5 :icon_thumright:

r-t idem ja sada do Batine pa aklo mogu kako pomoć...

tole

idem se malo bavit fotografijom a čuo sam i da se izlila Karašica u Dražu pa idem malo glavinjat  :icon_rr:
okačim fotkice kada se vratim :icon_thumright:

maverick

Spust u aljmasu..prije sat vremena, batina 734

Ulaz u Bogaz

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Uuuuu , opasno se približio !!!!!!!

maverick

Kazu da ocekuju jos pedesetak cm, policija je na obali i na vodi..svi cekaju, nadziru....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Citat: rj  u Lipanj 11, 2013, 16:18:05
de rašo ne zaebavaj dunav je začepio sve pritoke....to barem ti vidiš na dravi

jesi gledao HTV dnevnik :beee: :beee: :beee: :beee:

tole

Dunav, Batina , ušće Karašice +733

most u Batini

Karašica,

Greys

tole

kaže lik da hvataju baline u karašici, 100-njak metara od ušća, oko 2kg komadi... a ja nisam ponio štap :BangHead: :BangHead:... mislio smijat će se ljudi,kakv optimist...

Greys

E moj tole, to ti je već drugi propust u par dana  :nono: