Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

ne kontaš šta me zanima ili imamo isti problem?

htio sam reći da hydro i rhmz srbije prikazuju opadanje Dunava na tom dijelu a hr vode porast, a kako su svašta mrljali u zadnja dva - tri tjedna...

Greys

A sutra baš planiramo bučku roknit par km kod Batine

silure

Batina 410 raste pola metra max 1m val prolazi za 2 dana u budimpesti prije nekih tjedan dana rasto dunav za metar i pol i opadanje...za 10 ak dana dunav oko 300 mozda ispod...gledo sam madjarskehidro prognoze...ipak znam taj jezik...

silure

Osim ako....nebude oborina a nepredvidja se to....

Greys

Sad su naši tek ispravili vodostaje kod Batine, umjesto 411 do prije nekih sat vremena, sada je točno 353cm

tole

ja te zaboravio zvat, sorry. vodostaj oko +350, do nedjelje ak sve bude dobro +300, i nije danas padala kiša, Greys, furaj na vodu

Jožef1

Dunav lijepo opada  :thumbsup: Još malo pa na pecanje u Tikveš, jedino ako nisu negdje pregradili s mrežom  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Vuck0

ja sam mislio sutra ici ali nemogu na zalost  :BangHead:  navodno vise nesmiju mrezarit tamo? i da cim  budete isli javite rezultate kako ste prosli i kakvo je stanje sa komarcima  :toothy10: a ribe bi trebalo biti heh 

Greys

Na Tikvešu se pegla već riba, kasnite  :icon_thumright:

Vuck0

jel to pouzdana informacija ?  i pod ribu mislimo na sarana i soma, a ne babusku i baline  :toothy10:

Greys

silure

Ako se misli na vemelj tamo se nije ni smjelo mrezariti...

silure

Dunav batina ispod 300??

Greys

Jožef1

Dunav "pronalazi sebe?!", dobro veli kugla, biti će forum pun fotki sa ribama  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....