Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

Bravo Mossi u pravu si i to je još jedno ludovanje vode ma cijele godine prošle bilo neuobičajenih oscilacija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

TonyC

Nebi se složio !

Osim ako kiše ne nastave sljedečih dana !

Greys

Ma vidim da se sve gore crveni, naravno ne u prekomjernim iznosima, ali slažem se sa ovim, ukoliko nastavi padat ...

Kugla

Šime daj link za te kamere
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

tole

ma nije to nikakav porast...ako se sve spusti do nas bit će veselo, ode Dunav opako gore.

Retfalački mačak

Dunav je otišao gore i više nego je prikazano na prethodnim grafikonima. U neke čamce kod spusta u Aljmašu se ne može ni ući. Čini mi se da i RJ ima taj problem.

Greys

Reko sam da ide val  :icon_biggrin: Vidite da su gore oznake za predpripremu od poplava

dado

Citat: Retfalački mačak  u Veljača 05, 2013, 21:32:14
U neke čamce kod spusta u Aljmašu se ne može ni ući. Čini mi se da i RJ ima taj problem.
Ma to je super....kum me zove u nedjelju u jutro....ČAMAC NAM POD VODOM :not speak:
Nabio ga vjetar ispod staze za ponton i kako je mahnito Dunav narastao...napunio preko
pramca za sekundu!
Sva sreća da je bio u plitkom blizu obale,pa je motor ostao izvan vode....bem ti plešta ::) ::) ::)

Retfalački mačak

U nedjelju u jutro je vodostaj bio puno niži nego danas. Ja sam u nedjelju prekopčao bovu i ostavio cca 1 metar slobodnog porasta. Danas jedva ponovno otkopčao bovu i prekopčao na max. poziciju. A Dunav i Drava još rastu.

raso

Očekuje se još oko 50 cm Dunava, na Ušću će biti na nekim dijelovima na putu, a kako ide preko 1 metra Drave moguće da  vode bude i na putu iza mosta kod Stare Drave ispod Sarvaša.

dado

Je Mačak...bio je niži,ali Markan sa gihtom nije od neke koristi :alas:...jebiga da je digao pristup
čamac ne bi potonuo!