Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

raso

nema tu više od 2 m vode :be happy:

DarioK

Batina max 300 l( moja prognoza)

tole

a joj imenjače, pa zar i ti?

može u rundu?

DarioK

tole

može... :icon_thumright:

velik protok , brza voda.... po mojoj procjeni do ponedjeljka smo oko +200 , i onda još 200 da 250cm gore do idućeg petka...

maverick

au nekako mi to bas puno tole
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

nadam se da sam se zaje....iskreno, ali ovo da neće preć 300 mi je jaaako optimistično

raso

Sad gledam mađare, nema tu neke velike vode. Val se već rasplinio :be happy: :be happy: :be happy:
Uzvodno već opada :be happy: :be happy: :be happy:

Slaven

Tipujem na 367 max vodostaj Batina pa dole.

Ajmo vaše točne prognoze, najbliži postaje dežurni meteorolog pecaroš foruma, he he

tole

kako god bilo, ne sviđa mi se ni to što će otić tako naglo gore, taman sam locirao bandu i sad će mi voda onemogućit pristup, a tako je fino riba radila zadnjih 5 - 6 dana

Greys

Gdje vi vidiite taj val do tih spomenutih 300-400-500cm?

silure

ja tipujem do 270 max svih maxova...a jbg mogu i ja JEDNOM pogrijesiti...

Jožef1

Maximum 250 cm- odkud bi toliko vode došlo  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

cito dam nesto po netu u madjarskoj hidro prognozi posto ipak unam taj jezik i dosao usao valo od priblizno 180cm zapravo nije ni zoliko ali od jakih kisa koja je pratila i dijelove madjarske kao i neke dijelove europ....jucer nisam pratio hidrometeoroloski zavod i mjerne stanice ali bilo je dosta kisa...pa malo preracunam koliki je tamo dunab odnosno m3s pa onda ovdje malo fanzaziranja i doso do neke racunice...prekjucer...+ ove kise jucer minus sto ce se rasporediti po rukavcima itd pa nije dunav slauf da ako u negdje buse +300 da u centimetar mora u hr uci voda...a to je neka moja bezveze racunica s kojom se volim poigrati...mozda bi to trebo zadrzati za fantaziranja za sebe ali eto jbg...

tole

meni je to jučer, pa i jutros,  izgledalo kao porast od 300 do 350cm, nisam uzeo u obzir da već duže vremena nije bilo puno kiše i da su rukavci na niskom vodostaju.....vidjet ćemo sutra ujutro a najkasnije prekosutra koliko vode ustvari možmo očekivat....po ovome što sada stoji na Hinfo ...oko +400 Batina