Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Na Dravi iznad mene..a izgleda kao i svake tako ce nam biti i ove za otvaranje sezone na Dunavu....ali jbg sad smo vec navikli ...a toliko dugo čekamo odlazak tamo i uvijek neka divlja voda i uvijek neka njesra...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Evo prognoze za idućih par dana. Stiže val, ode Dunav gore. Biće veselo ovih dana našoj ekspediciji  :red_indian: i ekipi  :whip2: :flasica: :pije: :uf:

http://www.hydroinfo.hu/Html/hidinfo/duna.html

maverick

Pa prije dva tjedna sam i napisao da ce biti tako  :stripii: sreca pa su nam zalihe pelinkovca i vina ipak vece nego kuhanog kukuruza  :stripii: tako da ce nam vikend sigurno biti uspjesan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kugla

Ima li tko kakvu informaciju kakvo je stanje na ovom vodostaju u Aljmašu, do kud je voda kod igrališta?

Ivan Borojević

:hi: Fali ti 2.5 m do gornje bankine da prelije. Mozda malo manje jer sam prekljuce tamo bio a Dunav je malo narastao.

rj

Citat: Kugla  u Lipanj 22, 2016, 17:50:59
Ima li tko kakvu informaciju kakvo je stanje na ovom vodostaju u Aljmašu, do kud je voda kod igrališta?

Dunav ti je 400 ozbiljne igre počinju na 600+
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Momci hvala na info, znači može se hodati po onoj stepenici kako ju ja zovem, jer znam da po donjoj na 220 ne može, još da se natjeram da odem i odbacam malo  :ok:

Ivan Borojević

Prije 2 dana voda je bila do ruba te bankine kod pristana i spomenika a prema spustu za camce je bila u vodi, znaci sad je sigurno 25-30 cm na bankini za par dana i pola metra. Voda dere , ubija, bucov radi iza pristana.

Kugla

KvacakZu

Jer moguče Dunav ode gore preko 2 m  :eek: :eek: :eek: :eek:

silure

silure

Na hydroinfo hu. Nisam vidio nekakav porast uzvodno..

nekinho

Koliko ja mogu vidjeti isto, nigdje nema nikakvog porasta, čak konstantno pada za nekih pola m

miha

ima na hydroinfo ...oko 15.7. da kreče gore ....