Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

fire193

Citat: ljuska  u Kolovoz 08, 2016, 12:22:12
jel ste vi to mene namjerno zaebali :pirate: nemojte se bojat za ribu ja lovim ko pajdo :stripii:

Sory....taj prognozer za vodostaj je ko Vakula, svako malo pogriješi....

fire193

Ipak će biti veći porast nego što je rekao jučer, kaže mađarski vodostaj Vakula...http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/duna.html

nekinho

Dunav je danas Mohacs 487cm ... a koliko vidim po prognozi mađara ode on za idućih par dana još minimalno metar i pol gore, stiže novi porast, ovo više nije za vjerovati, kakva godina  :uf: 

silure

Dunav kod batine ce ici oko 450 mozda malo preko ali vidim brzo opadanje voda bi mogla otici u 3-4 dana

Zagor

Ja sam planirao ići između 16. i 22.08. koji dan na Dunav kod Dalja. Jel bi te promjene vodostaja mogle lose odraziti na ribolov ili ne. Pitam da znam dali da idem ili ne. Bio bi to moj prvi izlazak na Dunav uopce, a nebi htio da bude totalni promašaj.  :rofl2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

mossi

Dunav ne možeš da promašiš tek tako.  :stripii: :rofl2: :occasion14:

mossi

Svtloplava je višegodišnji prosek vodostaja Bezdan.
Tamnoplava je ovogodišnji vodostaj.

Što se tiče Dunava i ribe idealno.

Za nas .. ma ko h. nas..  :stripii:

Mornar Popaj

Bome ništa od Dunava, kako stvari stoje opet dolazi dobra kiša u Bayernu za vikend, a to nije dobar znak.
https://www.yr.no/sted/Tyskland/Bayern/M%C3%BCnchen/langtidsvarsel.html

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mossi

Mornar Popaj

A od 20.08. opći potop  :BangHead:
Nadao sam se da ću u 9. mjesecu moći lovit šarane sa obale, međutim, ćorak.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

rale2505

Ovi naši više ne znaju ni vodostaj izmjeriti. Batina na voda.hr 281cm, na meteo.hr 237cm na popisu postaja, a kad otvoriš samu postaju onda je 207cm.

dravski pecaros

batina je na nekih 250 cm
Mohács 387 i -130 je vodostaj  batina

rale2505

Citat: dravski pecaros  u Kolovoz 20, 2016, 10:11:50
batina je na nekih 250 cm
Mohács 387 i -130 je vodostaj  batina
Znam da je tu negdje, pratim vodostaj u Bezdan od ovih naših odustajem.

ljuska

ma i mene bune naše mjerne stanice na svakoj drukćije, jeli to znači da bi cijeli idući tjedan Dunav trebao biti ispod 300 gledam vodostaj Batina

rale2505

Citat: ljuska  u Kolovoz 20, 2016, 12:48:38
ma i mene bune naše mjerne stanice na svakoj drukćije, jeli to znači da bi cijeli idući tjedan Dunav trebao biti ispod 300 gledam vodostaj Batina
Trebao bi biti oko 230-250!