Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

silure

evo opet provjerio kroz madju odnosno kroz budimpestu ce prosi val od oko 3m  i 2500 kub.vode/s a kise vise nece znazno biti...znaci visr od 1m se gubi do hr...sto bi trebalo biti cistih 350 i oko 2400 kub.vod/s....u batini...max ali nevjerujem da ce prijeci 300...

Greys

Ma bemti više i vodostaj, neeeee voooolem tako veliki, samo da bude ispod 200 Batina  :BangHead:

raso

Dunav će max. doći do 270 i za 7 dana pasti na 100 :be happy: :be happy: :be happy:
najgora moguća varijanta, sreća pa će ohladiti i obogatiti vodu kisikom :be happy: :be happy: :be happy:

tole

bogami sam se dobro preračunao

Greys

Iskreno, i bolje da jesi  :icon_biggrin:

domba

Koliko vidim Batina je već u opadanju :D

tole

Citat: Greys  u Kolovoz 31, 2013, 10:12:01
Iskreno, i bolje da jesi  :icon_biggrin:

...i nemaš pojma koliko mi je drago

Vuck0

na ovoj stranici ima vodostaj za iducih 5 dana i svaki put dobro izracunaju za Bezdan a kod nas je za +14/+17 veci vodostaj?

http://www.hidmet.gov.rs/latin/hidrologija/izvestajne/prognoza.php?hm_id=42010

silure

Citat: raso  u Kolovoz 31, 2013, 08:35:22
Dunav će max. doći do 270 i za 7 dana pasti na 100 :be happy: :be happy: :be happy:
najgora moguća varijanta, sreća pa će ohladiti i obogatiti vodu kisikom :be happy: :be happy: :be happy:
raso racunice nam se poklapaju...sad ce malo opasti kod batine pa skociti do.....kako raso kaze... pa opadanje...

maverick

Citat: Greys  u Kolovoz 31, 2013, 00:12:49
Ma bemti više i vodostaj, neeeee voooolem tako veliki, samo da bude ispod 200 Batina  :BangHead:

Isti si moja komšinica.... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Citat: silure  u Kolovoz 29, 2013, 12:19:06
oko + 200 mozda +/- 50 cm
vodostaj dunava dostigo 224cm i sad je u opadanju 165cm..... :icon_biggrin:

silure

TonyC

Malo smo zaspali u ovoj temi , evo da se zabilježi pa možda neko nagodinu ili za dvje tri vrti postove unazad . Batina danas 49 cm i opada , prilazi nam neki mini val , ma nije ni val več 20 cm gore u Europi .
Mislim da če kodnas stiči svega 5 cm  . možda .

Molim cjenjene kolege s više iskustva da daju mišljenje ! ! !     :icon_biggrin:   

silure

moram provjerit i ja p cemu se radi i koliki porast se ceka...zato sto sam dobio informaciju da ce doci voda skoro 1m...ali nevjerujem do ne provjerim....znam da i njemackoj na nekom dijelovima kisa pada kao luda vak i u madjarskoj i u pszalim dijelovima dunavskog toka...ocekuju se vece padaline i u sljedecim danima sto znaci ako i dpdje taj "1m" onda tek za 10ak dana....AKO...

maverick

A kad bi tocno trebao biti u Batini
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"