torba za štapove

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 22:59:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

kak ti se pokazala...meni dosta cvrsto izgleda

Darko

nije loša , pošto sam prodao štapove , torbu sam dao kumu i on je koristi , mislim da jedan patent malo zeza ali općenito za tu lovu odlična torba  :icon_thumright:
e da , na mojoj je bilo pisalo BALZER
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dravski pecaros

i na ovoj...i idu 3 sataba balzer unutra kupljena za badnjak u venatiu...

Darko

ma bićeš zadovoljan  :headbang: , dobra je to torba , jest da nestane ko u zagijevu , sve mislim da zagi nije zamijenio torbu za autoprikolicu ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dravski pecaros

evo probao stanu 3 stapa i u cetvrti dio jos drzaci i pribos sitni a u vanjsku đep meredov... :hello2: :icon_thumright:

zagi

cim nadem kabal za mobitel poslat cu sliku

domba

darko031 predstavi novu torbu  :toothy9:
Čim dođe druga ja ju kupujem!  :icon_rr:

marin.sk

...večina nas ima doma tube koje smo dobili s štapovima, a ne služe nam ničemu.... osim daljim putovanjima(neki sretnici)....
...ja sam svoju odlučio probati napraviti da bude kako spada  ;D  poprilično sam se namučio da ju napravim..   :grave:

...trebao mi je pištolj za ljepljenje, tkanina,škare, karton za iznutra i  tuba  :D

iznutra nije nešto efektno, ali služi svrsi...

sve sam radio sa ljepilom...bez konca i šivanja....
....poklopac sam sa jedne strane zaljepio, a sa druge sam stavio čičak (kupi se na trake po metru)
..tubu izrezao debljine 2 cm... dužine do kuda ide rola i preklopio tkaninu unutra da plastika ne guli rolu...
..  sve pošteno poljepio (zato tak i izgleda  ;D)   i sada služi svrsi...  i ne stoji u čošku sobe.

..to je bila prva pa je malo šlampava iznutra...

..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

marin.sk

...druge su malo uglađenije  :blob10:

.dosada je napravila svoje...  zlatan zub

..za razliku od prve koju san radio(u sredini) ove su ispale dosta pedantnije iznutra jer sam oblik radio od šperploče, a ne od kartona i lijepio sam tapecirung iznutra prije sastavljanja..  neka stara flis majca  8)

..aspiru sam radio od neke stare kurirske torbe iz JNA jer i sama tuba ima kožne detalje..
..zatvaranje je na čičak, sve je lijepljeno pištoljem  za vruče ljepljenje..

..ostala mi je još samo od leshata, al ona je karbonska pa ne znam dali bi se rascvjetala prilikom rezanja proreza za rolu..  bum pital Jurkića...

..ja sam zadovoljan... probajte i vi..  malo više živaca i petljanja, al se na kraju isplati... valjda..  :blob5:

..jedino napomena bi bila da kožu ne ljepite plastikom nego nekim silikonskim ljepilom ...  elastičnim..    :headbang:

mossi

TonyC

Marine svaka čast za tube , al kud u Lesatha da diraš  :BangHead: .

Pa to je koda Ferariju zašarafiš tulle na krov !

Ako te japanci vide tužit če te !

mossi

Ma te tube i onako samo skupljaju prašinu!

marin.sk

Citat: TonyC  u Siječanj 18, 2013, 09:24:11

Pa to je koda Ferariju zašarafiš tulle na krov !

..a ako je thulle za štapove  :toothy12:

...bez veze mi je rastavljat uvijek komplet prije i poslje ribolova...

..zato sam to i napravio..

...leshatova je jedino dobila na vrijednosti....   :blob7:

maverick

Zagijeva torba...izgleda kao skolski autobus  :thumbsup:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"