kuhalo na plin

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 23:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Darko

ide ti matematika   :icon_thumright:
ajd da ti pomognem
greys 280kn  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

zvona

Darko zahvaljujem.. greys nemoraš se žurit sa uplatom..kad stigneš..

Greys

Zvona se javio, kartuša je 6kn, nije više isti dobavljač. Za sada je uzeo nekoliko komada da nema problema sa granicom, ali je rekao da će nastojati do druženja nabaviti naravno još

zvona

Uzeo sam 2 kuhala i 10 kartuša trebam još 1 kuhalo i 30 kartuša..

Greys

DIDAPATAK

..ekipa..trebao bih stručan savjet..
..kažu stari indijanci da će zima biti jako duga i jako hladna  :stripii: a pametni ljudi drva skupljaju preko ljeta pa ja ovako zimogrozan i slatkoraniv sam došao do zaključka da investiram u ..

http://www.njuskalo.hr/ostali-kucanski-aparati/plinska-boca-kuhalom-3-kg-oglas-15775427

..pa vas molim za mišljenje, savjete i recepte,he,he..
   :baba:

šajzika

ovisi sta te zanima ? to je super stvar i ja je koristim vec 5 6 godina,
punim u divosu , punjenje kosta 30ak kn i kuham jako puno na to .
imas izmjenjive nastavke, moze biti lampa, moze biti usmjerena grijalica i moze ici gore grill resetka  , vjerojatno ima jos prikljucaka ali ove sam zapamtio po korisnosti   :hi:
Audentes fortuna iuvat

Klifton

Citat: DIDAPATAK  u Srpanj 12, 2015, 18:44:00

..ekipa..trebao bih stručan savjet..
..kažu stari indijanci da će zima biti jako duga i jako hladna  :stripii: a pametni ljudi drva skupljaju preko ljeta pa ja ovako zimogrozan i slatkoraniv sam došao do zaključka da investiram u ..

http://www.njuskalo.hr/ostali-kucanski-aparati/plinska-boca-kuhalom-3-kg-oglas-15775427

..pa vas molim za mišljenje, savjete i recepte,he,he..
   :baba:

Boce se vrte 100-120 kn,ali najčešće su ta kako ih ja zovem tepsija kuhala na boci sjebana i trebalo bi ih promjeniti jer ne gore dobro,to provjeri da li dobro radi,šušti plin i plav plamen i da se ventilom-točkičem da fino regulirat,ako to nije tako mijenjaj kuhalo i skidaj tome prodavaču cijenu.Bio je u Divaldovoj nekad Thomgas,zatvorio je jbg,oko 100 kn kušta plamenik +dostava i može se naručiti iz Zg    http://www.thomgas.hr/GoodDetails.aspx?GoodID=682    i nek se kuha grah u loncu  :thumbsup: ,kod nas takvu bocu toči maltene svaka pumpa po cijeni auto plina oko 5 l autoplina stane u nju,znači manje od 20 kn i trajeee,taj plamenik radi odlično i troši ko zipo ,evo i Šajzika je napomenuo ,priključaka ima dosta, ja koristim rijetko jako lampu,grijalicu zimi a plamenik puno

maverick

Uzmes ono staro komplet s kuhalom i grijalicom...prepakira sem..izmjeni dizna i ofarba ako zelis i miran si. Ja tu malu bocu imam cijelu godinu...kuham kavu..juhu i svaki dan tokom zime radi grijalica
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..koje staro, nema grijalice..čovjek ima samo ovo kuhalo sa bocom ali mislim da se uz dobar čaj,juhicu ili kuhano vino se preživi  :stripii:..mislim da je cijena sasvim O.K( ako šljaka košto reče Klifton  :thumbsup:)..
..pitanjce..na velikim bocama ima ventil..zavrneš, mijenjaš bocu..kako se na ovoj ..kad nema ventil.. boci mijenja potrošač(ako boca nije prazna..recimo sa kuhala na svijetiljku,grijalicu i natrag..) jel ima neka kuglica što zadihta ili  :sha: :sha: :sha:
..prije nisu htjeli puniti te male boce ako nisu INA..sad nema frke ili treba neki atest i sl..
.. :baba:

šajzika

Citat: DIDAPATAK  u Srpanj 12, 2015, 19:28:32

..koje staro, nema grijalice..čovjek ima samo ovo kuhalo sa bocom ali mislim da se uz dobar čaj,juhicu ili kuhano vino se preživi  :stripii:..mislim da je cijena sasvim O.K( ako šljaka košto reče Klifton  :thumbsup:)..
..pitanjce..na velikim bocama ima ventil..zavrneš, mijenjaš bocu..kako se na ovoj ..kad nema ventil.. boci mijenja potrošač(ako boca nije prazna..recimo sa kuhala na svijetiljku,grijalicu i natrag..) jel ima neka kuglica što zadihta ili  :sha: :sha: :sha:
..prije nisu htjeli puniti te male boce ako nisu INA..sad nema frke ili treba neki atest i sl..
ovo povecano i na divošu petrol sve pune  :ok:
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..hvala  :thumbsup:..odoh sutra testirati i kupiti  :ok:..
..hups..koji ključ( broj) je ta matica za mjenjanje  :sha:

šajzika

ufatis gore za kuhalo i samo odvrnes ne zateze se to jako
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

.. :clap2: :thumbsup:ćć
..javim čim testiram/kupim..