Moja prikolica i želje !

Autor TonyC, Studeni 27, 2012, 12:51:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Imas gume u traktor centru u Osijeku...samo je dosta skupa i nju rezes i pravis valjke...ovi kod Ikice i Brstila su skupi...nazovi osculati pa naruci preko njih
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kuka

Valjci mi nebi pomogli. meni treba komadi gume dužine oko 60 cm. i  širine 8-10 cm jer ja prikolicu spustim u vodu i samo navučem  čamac na te nosače. ne treba mi valjak. Osim toga, valjak ima malu dodirnu površinu pa je veliki pritisak na jednom mjestu.
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Pa onda presvuci tepisonom....tako mi imamo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Ttrazzim i ja tu gumu . Firma u
OS je zatvorena tako da sam izgubljen . Bilo je raznih debljina u sirini od metra i kolutovima od 10 m .

maverick

maverick

TonyC

maverick

Ima svega...moracemo neku zajednicku narudzbu napraviti  :toothy12:

TonyC

kuka

Računajte na mene. Ja sam i danas bio u Zg. Da sam znao...

kuka

jacobsfeld

imate svih vrsta guma u sava kranj na sveticama u zg.

Šokre

Koje uvjete mora ispunjavati samogradnja prikolice za čamac, da se može atestirati?
I koliko košta otprilike ta zaje..ancija s atestom?

vedro

Citat: Šokre  u Ožujak 11, 2015, 14:40:43
Koje uvjete mora ispunjavati samogradnja prikolice za čamac, da se može atestirati?
I koliko košta otprilike ta zaje..ancija s atestom?
Kosta toliko da je bolje kupiti polovnu! :baba:

maverick

Moras kupiti osovinu da imas racun
..cijevi...rasvjeta...sam da radis pa ofarbas...pa nesto preko 1000 kn atest...poslusaj vedru