Frižider u čamcu

Autor zorter, Studeni 27, 2012, 15:47:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

pampasexpress

tunjo , ovaj link koji si stavio na njemu pise da je cijena 150Kn , mislim da je to turbo jeftino jer bilo je i u nekim trgovinama slicnih ali nisu imali alu foliju i bili su naspram ovog bezobrazno skuplji ,,, uz to sve jos si i napisao da ih radi po mjeri ,,, pa to je i vise nego super , izmjeris prostor u kabini ili gdje ga vec imas mjesta smjestiti i frajer ti napravi po mjeri a ove sto sam spominjao em su bili skupi a vidio sam ove dostavljace iz picerija da koriste takove na motoricima za dostavu ,,, ako je zaista tako kako pise onda je zaista i vise nego povoljno ,,,
pravilo je da nema pravila

maverick

Mislim da je najmanji 150 kn...on je sebi narucio neku dimenziju pa izadje skuplje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

https://goo.gl/images/YWEUJi
Ja imam ovaku kao na slici. Zaledim dvije boce od coca cole s vodom...treci dan imam hladnu cugu ...i u tim bocama jos bude leda...A ova sto je tunjo narucio mora da je bolja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

650x300 i visina 350mm ..250kn...stjenka je debela 4cm

pampasexpress

Citat: maverick  u Lipanj 07, 2018, 20:50:07
https://goo.gl/images/YWEUJi
Ja imam ovaku kao na slici. Zaledim dvije boce od coca cole s vodom...treci dan imam hladnu cugu ...i u tim bocama jos bude leda...A ova sto je tunjo narucio mora da je bolja

da , ako mislis duze boraviti to je i meni super kombinacija jer svu cugu unaprijed ohladim i jos onda strpas te zaledjene boce koje drze hladnocu a kad popuste mozes jos i tu vodu iskoristiti za razliku od onih malih ledolina ,,, jedina prednost ledolina sto su u gabaritima prilagodljivije i manje mjesta zauzimaju ,,, al bolja mi je ova kombinacija koju si napisao ,,,,

Citat: retfala  u Lipanj 07, 2018, 23:40:11
650x300 i visina 350mm ..250kn...stjenka je debela 4cm

ove kutije koje sam imao priliku vidjeti , vec sam i zaboravio gdje ,,, al sjecam se samo da su bile skupe ko vrag i nisu imale alu foliju osim sto su lijepo izgledale , bile su tvornicki presane , lijevane ili sto god , imale su mjesto za hvatanje rukom kod nosenja i jedino sto su bile debele onako odokativno bar 5 cm ako ne i deblje i to je sva filozofija ali totalno svojim gabaritima neprakticne za trpanje u camac ,,,,
btw. i tih 250 kn je jeftinije od ovih koje sam vidio a i ( pretpostavljam ) podrazumijeva se da nisu sve 150 kn nego zavisi od velicine koju si narucio ,,, no kako god em je jeftinije em je prilagodio dimenzije za prazan prostor u koji misli smjestiti tu kutiju ,,, mislim da je ovo opcija jeftino i korisno a pogotovo ako se uzme u obzir da ti netko ispunjava tvoje zelje ,,,onda to dobija jos na dodatnoj tezini pri cemu mislim na lovu a ova kombinacija ispunjavanja zelja mislim da je ok ,,,

maverick

Mi kupujemo paket ove VODEVODE...boce su kockaste i mozes ih sloziti milion u fizider, imaju ih raznih veličina...i da na kraju i tu vodu koristim jer vecinom pijem samo vodu i pelinkovac  :stripii:

pampasexpress

super je sto su boce specificnog oblika pa ih je lakse utrpati ,,,
obzirom da i ja volim pelinkovac( a i srodne proizvode ) a posebno u kombinaciji sa kockicom leda ,,,
ostaje mi jedna nedoumica , obzirom da sam vec malo i u godinama ( pa sporo pamtim a brzo zaboravljam ) nije mi jasno kako uspijevas te boce natrpati pelinkovcem i to onda zalediti jer alkohol se tesko moze zalediti  :stripii: ,,, a uz pelin moze i casa vode pa makar bila iz dunava ili drave  :occasion14:

tica

Evo jedna home-made varijanta frizidera.dimenzije 50×20×25cm(takva mi dimenzija štimala).obicni stiropor za fasade debljine 5cm.stranice izrezane i spojene vijcima za ivericu(10cm).na poklopac dodan stiropor od 2cm da usjeda u šupljinu da poklopac ne šeta.sve obljepio onom srebrnom trakom( iz Lidla).investicja od par desetaka kuna i sat vremena posla.

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

maverick

alex7777

majstor

Sviđa mi se ovaj frižider - samogradnja. Jamnica je stavljena umjesto piva?

tica

Pivo ne pijem,ali stane dvoguza unutra!

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

alex7777

mozda je nekom interes.
EUROKupi
PlaPlaPćenćenPi oi oPglasglasPPP ·
🌡️Rashladite se u ljetnim mjesecima!

❄️Prijenosni hladnjak 32l❄️ 12/230V

Cijena: ❄️630 kn sa PDV-om❄️

🏡Link za narudžbu:🏡 https://www.europromet-zagreb.hr/p…/prijenosni-hladnjak-32l/

⚡SPECIFIKACIJE⚡

Napajanje: DC 12V, AC 230V/50 Hz
Zapremina: 32l
Temperatura hlađenja: od 15-17 °C ispod temperature okoline
Temperatura zagrijavanja: 50-65 °C
Snaga potrošnja: 48W ± 10%

Jamstvo: 12 mjeseci

Hladnjak je izrađen od visokokvalitetnih materijala, i stoga ima dobru toplinsku izolaciju i energetsku učinkovitost.

Sa svojim kompaktnim dimenzijama i mogućnošću napajanja iz dva izvora (230V ili 12V) naš hladnjak idealan je za različite situacije npr. tijekom dugih automobilskih putovanja ili kampiranja.

📄 Moguće izdati običan ili R1 račun 📄

📦 Dostava za cijelu Hrvatsku: 40 kn 📦

Za narudžbu je potrebno:
📓 Ime i prezime
✉ Adresa, poštanski broj i mjesto
☎ Telefon/Mobitel

Pogledajte naše ostale oglase ili katalog na www.europromet-zagreb.hr.
Informacije i narudžbe na 091/251-4787, info@europromet-zagreb.hr ili na webshopu.

alex7777

mozda nekom interesantno frizider na 12v solarni paneli akomulatori

🔵 Tehnološka revolucija na
SuperGoldy®️savršeni
kombinirani hladnjaci na
solarnu energiju
sa punjivim akumulatorima i
solarnim pločama , idealno za
vikendice , otoke , brodove
apartmane
itd .

🔵 MODEL 1 : 214 L 140x45x48