Paraziti

Autor twister011, Studeni 27, 2012, 21:10:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Citat: Greys  u Travanj 16, 2013, 16:08:34
Danas nakon pecanja, jednu ribu smo namjerno ponijeli doma (nemojte nas smatrati krivolovcima)

Sportski ribolovci nose ribu doma, onoliko koliko je dozvoljeno zakonom. Ne razumijem zašto bi te smatrali krivolovcem, ako imaš dozvolu i ako odneseš doma ribu ? Poanta pecanja je da odeš i upecaš si ribu za večeru, a ne da pecaš kako bi stavljao slike ulova na društvene mreže. Tko peca iz ovog drugog razloga taj nije sportski ribolovac...

Što se tiče parazita u ribama i u njihovom neposrednom okruženju predlažem da napišemo izjavu za javnost i pošaljemo ju na sve portale i društvene mreže, kako bi upozorili one koji sa ovom nesrećom još nisu upoznati...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mlb

Sad mi je žao što nisam i uslikao!!  :BangHead:

Greys

Mornar Popaj, ovo sam napisao, jer smo uhvatili bucove a nismo išli ciljano na njih, a lovostaj je  :icon_thumright:
A za sve ostalo se slažem sa tobom

twister011

Citat: mlb  u Travanj 16, 2013, 23:17:37
Ne sekiraj se, na zalost, ima ces prilika koliko volis :crybaby2:
Od jesenas, ja bez parazita nadjoh par komada. Cekamo maj pa da vidimo sta se desava. Plasi me sto nikada manje vesti o mrestu i krivolovu nisam cuo. Niko nista ne spominje, a ovo je uvek bio udarni period :icon_scratch:

mossi

Evo ja čuo iz druge ruke ubiše smudja (ma sve) u Donjem Milanovcu.  :laughing4:

twister011

To je zbog vodostaja. Soma nagrdise, koliko znam vecinom "slucajno". Nabio se u limane, pa se tesko zaobilazi :toothy10:

Inace, ja sam mislio na tipicna mart-april mesta, koja nemaju veze sa vremenskim prilikama. Po Bgdu i sl.
DMilanovac je druga planeta, mada bi me i tamo zanimalo sta je sa mrestom, posto su i tamo smudjevi puni ovih g..ana :icon_scratch:

miha

trebo si slikat i u veterinarsku stanicu odnijeti da se napokon počme i kod nas malo ozbiljnije pričati o ovome

Jožef1

Citat: miha  u Travanj 17, 2013, 14:50:05
trebo si slikat i u veterinarsku stanicu odnijeti da se napokon počme i kod nas malo ozbiljnije pričati o ovome
:thumbsup: upravo tako!! A za nadležne koji skrivaju istinu, treba im napraviti špagetu od tih napasti :evil6:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Tommasi

U Dravi glavoča,peša ili ti "Buljoša" ima prilično.U nedjelju zabacio jedan štap na glistu i to nema smisla.Nakon petnaest izvađenih   :toothy12: promijenio mamac.

šajzika

Koji km ??
Najcesce sam ga nalazio kod vodogradnje jel se baca hrane u vodu pa se tu navuce.
Audentes fortuna iuvat

Tommasi

Ma imaš ga svuda.Ovo zadnje cijeli potez nizvodno od Podravlja.I baš ga ima nenormalno.

šajzika

bas idem za  vikend malo na bjelu ribu pa cemo vidjet rezultat  :ok:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: Tommasi  u Ožujak 02, 2015, 08:14:33
U Dravi glavoča,peša ili ti "Buljoša" ima prilično.U nedjelju zabacio jedan štap na glistu i to nema smisla.Nakon petnaest izvađenih   :toothy12: promijenio mamac.

niti jednog jedinog nisam uhvatio  :glasses9:
Audentes fortuna iuvat

miha

krenila jutros neka priča na poslu ...kako se u Miholjačkim ribnjacima pojavila KOI HERPES VIROZA (izuzetno agresivna bolest ribe)...ima li ko kakvih saznanja i spoznaja ....

Kugla

I ja sam još prošli tjedan to čuo od jednog prijatelja koji zna tamo ići pecati, kaže da su ribnjaci zatvoreni.