neozbiljni servis

Autor matapecaroš, Veljača 21, 2014, 17:14:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

matapecaroš

naime.na preporuku juče odmo u Apatin u servis Milić po neke djelove .došli u 15.00 zatvoreno. radi dvokratno OK.od 17.00.dođemo u 17.15 čekali pola sata sa još pet ljudi niko se ne pojavljuje.nejavlja se ni na mob.ako ima opravdanje za ovakve stvari gut ,ako ne onda kritoka tako se neradi.

Ive

Servis Ronald,vlasnik bezobrazan prema mušterijama a za nešto odradit treba mu vremenaaaa..te mu zima,pa mu vruće tj. u zimi mu hladno a uleti mu vruće.Jedino zna dobrano naplatiti :ok: Zaobilaziti u širokom luku!!
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

A ima mozda drugog posla...vise manje ako kome treba sto od dijelova moze se naruciti direktno od uvoznika
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Servis Ronald, jeli to onaj u donjem gradu kod javora

pajdo77

umpahpah

vrijednije i korisnije je to drvo od njega!!! pa imaš Ive sevis kod poglavice di lutaš okolo kod tih kvazi majstora!!!

Ive

Tako je Zrinko! Drvo barem pravi hladovinu,pa čovjek može sjesti ispod ljeti,napraviti sebi pljugu i uživati u pogledu na Dravu.
Zove me Ronald danas i kaže da će me istući :rofl2: jer sam okaljao njegov "servis" javno!! Ma dođi mi bajo jedva čekam :violent1: :violent1:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Pohvalno je da prati zbivanja na forumu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

me ne prati nego mu netko brže bolje javio !!!! a kao da ii on sam ne zna da mu je šljaka u banani na taj način!!!

alex7777

ima kojekakvih i majstora i musterija tako da uvijek moze i ovo i ono i vamo i namo tesko je to  :dontknow:

ibro dirka

Radio sam kod dotičnog do 12. Mjeseca  sjećam se i kad je Ive bio po motor i tog ispada jer su Ive i otac mu otvorili vrata pa je pas skoro pobjegao. Nisu ni prvi ni zadnji ali nigdje nema upozorenje da je pas unutra tako da neke njegove reakcije nerazumijem...

maverick

A s strankama se uvijek treba na samo jedan način...drugih nema...mada ima i ona da ako se dovoljno dugo baviš jednim poslom uvijek ce biti nezadovoljnih...samo i da se potuku...radije bi na Ivu stavio koju kunu  :stripii: :stripii: :stripii:

ibro dirka

Hmmmm s obzirom na krak Ivetove ruke i nisko težište Ronalda neznam na koga bih stavio tip oba imaju šansu ali svakako bih volio pogledati šoru i navijati za onog koji pobijedi... :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

:stripii: A gle ti navijaj za poslodavca...i red bi bio  :ok: A ja cu za Ivu...pa koga hebe kako završi... :stripii:

ibro dirka

Nisam više tamo pa ću laganu prednost dati Ivetu...
Evo kolega pajdo mi piše u inbox o jednoj situaciji sa parsunom 15 i nemjenjanjem ulja u peti a ja igrom slučaja imam sliku zupčanika koji sam mjenjao pa čisto da ljudi vide šta se događa kada se motori neodržavaju kako treba...