Dunav

Autor peugeot, Studeni 28, 2012, 15:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Aaaa vidim upozno si Ambu!

Jožef1

Citat: jovicabor30  u Kolovoz 03, 2019, 16:25:04
Na brodiću je jamaha 4t 10ks.

Vauuu, ma to je garsonijera  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Ivan Borojević

Opatovački dunavac.

Mornar Popaj

Popodne na ušću Vuke u Dunav

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Ivan Borojević

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Ivan Borojević

ljuska

jel to spust u aljmašu na zadnjoj slici

Rap

Jovice, daj odaberi veći format slike. Ovako se slabo vidi.

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

srco

...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

ossa

Namrčilo se u tri lepe.
Naidju krize, drukcije grize...

srco

Prošlo je iz Bg preko nas nekako, ali kad je okrenulo nazad iz Smedereva , spasavaj zivu glavu...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

silure

Eh kad vidim nevrijeme na dunavu, sjetim se onoga kod apatina kada me oluja uhvatila skoro me potopila prije 5_6god, nisam to nikada dozivio tako,15min borbe za zivot, uz obalu na koju se nisam mogao popeti sbog visine u uvali, camac se puni vodomo ne stignemo izbacivati jupolkom nas dvoje, ispod nas virevi, 30m dalje pristupacna obala ali ne mozemo do nje vjetar nosi vodu i granje po nama,munje kao u filmovima, sve se smirilo, odahnemo mokriii... Kad ono led pocne, ko šaka, gdje te sastavi bolii... Prestao napokon, uspjeli pobjeci na vez u batinu.. Tada je bilo na tv kako je led u apatinu razbijao sve, prvi puta da me bilo strah... Tada sam izvadio camac i rekao,nakeljit cu neku kabinu pa makar najruznijeg dizajna ali na vodu bez nje vise neidem... Zato svaki puta od onda kad zagrmi na dunavu kao da me malo strah kada sam sam...

Ivan Borojević

mini I

Pa grozno, po ovoj vrućini, a bez piva na slikama :uf:
:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Uživaj :hi: :occasion14: :ok: