Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

nodi

Citat: Mariorhr  u Veljača 25, 2016, 22:19:22
Oko 25$ shipping i ako nemaš sreće PDV...znači samo udice sa shippingom su ti oko 580kn nešto malo preko kune po komadu

eto ja nisam imao sreće pa me uhvatio pdv, pa su me toliko izašle 570H 4/0

BeGo

Danas stiglo...14 dana od narudzbe...aliexpres...23.72 usd sa shipingom ako nekog zanimaju

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

BeGo

Mustad 32833...4/0..100 kom

Batica

25 din kom
Cena nije bas neka.

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

smudjoslav

...Što bi rekli..."Skupo ko otrov" :stripii:

BeGo

Jbg ga...jesu skupe ali su i dobre...nisam nasao jeftinije...a zapeo bas za njih...odlicno se pokazale

Batica

Carpologija 16-18 din kom. Ne znam da li imaju na stanju.

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

mossi

Priprema izbora udica za nove kalupe za jig,
a koje su najoptimalnije za otežanja od 7-9-11-14-17 i 20-25-30-40-50 gr

maverick

Često me pitaju na koju glavu loviš...valjda da utrefe protok....mada nije loše pitanje...Koji oblik najviše koristiš...itd itd. Pecanje sam poprilično pojednostavio jer prije sam vukao sve oblike koji valjda postoje..na kraju sam ostao samo na erie...jer mi lakse...ocjeniti i propadanje...koliko guma dobije vode i izmjenim tezine uspijevam zadrzati sve ostale parametre....raspon na dravi je od 5 do 50...najčešće do 25 grama...10.12.14.18.21.25.30.35.40....i 50

Na dunavu jos koristim 60..70..80..ali tu vec rame otkazuje tako da izbjegavam u svakom slučaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

60,70,80g je bolje radit sa okruglim glavama prave manji otpor ...
gdje radiš sa 60g okruglom erie ti treba 70g
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

:occasion14: Da apsolutno...zaboravih napisati da su te velike okrugle  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A stavih to sve u ovu temu jer htjedoh reci da su me odusevile sasame udice ali jbg... :uf:

rj

sasame i fudo su ok samo ako nema kamena ...vrh im je baš ebeno osjetljiv
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Baš danas bio kod majstor Srdjana naručio dva kalupa za mene:

Ritski sa malo pomerenom olovnom glavom prema nazad tako da vrat udice bude više napred,
razlog da više liči na bananu i da manje tj što manje kupi travu.

Ritski kalup 5/6gr 8, 11, 14
Dunavski: 18, 25, 35, 50 gr okrugle glave redovno pozicionirane. Mogao sam dunavske i erie ali .. kugla je mama.  :rofl2: