Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

ibozic

Da li netko ide u carpologiju po jig udice ? zanimaju me mustad 32833 6/0 cca 100-200 kom ...da li mozda netko prodaje visak jig udica u velicini 5/0 ili 6/0?

bibac

Kolege, udica je gamakatsu ali model je misterija. Da li se neko od Vas susretao sa istom i znate li model? Gdje se mogu kupiti?

Hvala.

Edit: Gamakatsu TH-Jig 23.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Mislim da si preskupe izabrao. Jesi vidio da je shipping isto kolko je  i sama udica.
I ovako na prvu nevidim jel to po 10 ili kako
Kolko vidim idu po 6kom u paketu
Audentes fortuna iuvat

maverick

Uzimao sam vec dva tri puta...da po deset u pakiranju...izadju oko 5 kuna komad...to ne koristim često...imam i slicnih crvrnih sto je mudri prodavao...to sam korisitm kad znam da cu opaliti veliku ribu  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

mislim da je 6 u paketu  :mt1032:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mislim deset...jer sam imao dva paketa...cini mi se da su narucene na angleru...tamo je bilo i po 100 kom....ali to je bilo bas preskupo...pogledam kasnije kad odem u podrum  :ok:

ivan 84

I tata bi sine...

Mudri

Cijena je dobra,kolko vidim na slici imaju i dobar luk,samo da nisu predugačke..

maverick

Izgledaju odlično , mada i cijena za 6/0 je kao i neke normalne udice

Mariorhr

Da 6/0 je malo skuplja u odnosu na ostale, 111.50kn za 100 komada al opet je to dosta jeftinije nego kod nas u trgovinama

ibro dirka

Eagle claw aberdeen 6/0 u kapitalcu 115 kn 100 komada... Ima i 7/0 i 8/0

Batica

Ne znam kako je kod vas ali u Srbiji opsta nestasica jig udica. Pre svega kvalitetnih, jakih i u velicinama 5/0, 6/0,7/0.  Nema ni Mustada, Eagle..
Kupio nove Kumho 6/0 i mogu reci dobra udica aberdeen model, veoma slican Mustadau 32629 6/0.

alexdja

Koja je oznaka tih novih kumho?
       Nema više divljeg bučka. :no: