Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Da, ozbiljne udice za jig, nema ravnanja , nema peglanja... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Definitivno, meni osobno najbolja udica, uz barbarianku 4/0

Kugla

Samo da nabavim olova i onda može i udice

MIKA

ja imam nesto olova  i mislim da ce mi bit dosta za ovu godinu kolko sava divlja kod nas  :crybaby2:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Greys

Citat: maverick  u Prosinac 03, 2012, 11:24:36
poslao mi Alija par ovih za probu...nisam ih imao do sad...djeluju odlicno...ovo bijele mi bas sexy....jeli peca netko s njima

http://www.captainhookswarehouse.com/index.cfm?page=detail&hookid=181&sizeid=25

Koristio ove udice, kolega Veljo poslao par komada. Izuzetno jaka udica, fino probada

kova

^
Ima i tih, 630 bronzanih kod onih shto vas usrechuju sa 570H modelima , :o
8)

Lomnica_city

Lose iskustvo sa doticnima! Narucim 700 Matzuo dzigara, i 100 vormulja, bace mi cenu $55,73 sve skupa, odem preko PP da platim, ali mi zafali neki cent jer banka rezervise 6% vise, pa odem sutra i uplatim jos, sednem ponovo da platim, sad traze $63,81!?
A nista nije poskupelo, objasnjenja u novom mejlu gde podsecaju da platim nema, natezem se sa PP-om da mi ponisti invoice, a Ameri sa CHH ne odgovaraju na mailove uopste...

kova

^
Samnom loshe iskustvo...?
:glasses9:

Lomnica_city

Sto bih vama placao PP-om?  :sha:  Ma captainhookswarehouse...  :hello:  Nego batali forum, stize ti CSKA na noge, pravac Arena!!

IVEK 85

Citat: kova  u Studeni 29, 2013, 22:35:51
^
Ima i tih, 630 bronzanih kod onih shto vas usrechuju sa 570H modelima , :o
8)
Odlične udice  630 i  635(bjele) čak i 3/0 dosta jaka udica s obzirom na veličinu,a cjena je smješna možda nekih 50 lp!

Lomnica_city

I nije mnogo smesno, to dodje valjda 10-ak dinara u moje pare, na captainhookswarehouse mi nudili 1000 komada za CETVRTINU te cene po komadu...

retfala

Lomnica_city

Onda za trecinu te cene, dal bese $28 za 1000 komada (+$8 postarina), tako nesto...

Greys

I te su valjale što su ti stigle?
Znam dosta njih, koju su naručivali online udice, i stizale su im smješne žice, pa su samo sve bacili u vodu

maverick

Kad narucucjes model i velicinu koju znas...te stignu...pogreske cesto budu kad experimentiras s modelom i velicinom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"