stolice

Autor genjura, Ožujak 01, 2014, 21:14:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Citat: maverick  u Ožujak 02, 2014, 09:56:33
Citat: Tićo  u Ožujak 02, 2014, 08:41:47
Kakvu stolicu koristite za pecanje iz čamca  :sha:

Kad pecam šarana onda ovakvu šaranasku kao što koriste i kolege s obale...kad jigam...imam barsku...i jednu malu....za malo odmoriti

Otkad poglavica peca šarana  :sha:

Jožef1

Oduvijek on bio šaranđija  :icon_scratch:  nedavno je saznao  stoga mu treba stolica, a stari se :icon_scratch:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

A kad sam na dunavu tri dana uvijek ponekad zabacim malo....sad kad je lovostaj pecam šarana
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Posto je ovo tema za stolice pa da odmah to iskoristi.. Vec jedno vrijeme razmisljam o nekakvoj stolici slicnu "barskoj" koju bi mogao fixirati u camcu..svakako bi trebala biti biti podesiva po visini radi varalicarenja pa me zanima da ne lutam previse dali ima tko ideju gdje bi mogao potraziti nesto "takvo" u osijeku?!

Jožef1

Silure slušaj ovo: čovjek se stalno molio Bogu. Bože dragi daj mi autobus i tako iz dana u dan. Vidjevši kako Bog tako ne djeluje, otišao i ukrao autobus  :sha: -je da se radi o šali ali potiće čovjeka na razmišljanje  :icon_scratch: prijatelju nemoj ni pokušat  :uf: mada ideja nije loša..., možda netko mijenja inventar... pa  :ok:

silure

Dobar var bi otezao posudbu ako si na to mislio  :veryangry:

Jožef1

Dok središ čamac...., raspitaj se malo po Osijeku, možda netko zna za neku rabljenu barsku stolicu ili ako u istinu netko mijenja inventar... sada se sjetio, ako je još na životu imam ja nešto slično samo se ne vrti, čak ima i naslon za leđa - javim ti sutra  :ok:

maverick

Imam barsku aluminijsku, nije na podesavanje...ali je odlicna...dok vozim sjedim na njoj....i s nje blinkerisem...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ma to da.. Za blinkanje najvise  :ok: