Dajte svoju ocenu kolegi sa kojim ste trgovali

Autor mossi, Studeni 29, 2012, 14:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

vi ste nahebali al to jos neznate
maler doneo lepice  :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Nek maler opali jednog onako od par kg kao ti i sve 5  :ok:
Ps mora i dobavljač priznati da su kupci  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

ČADA

Moja je u frižu, Šajzika hvala. javit ču ti rezultate.

smudjoslav

Citat: maverick  u Svibanj 29, 2016, 09:05:59
A da pitam ..di je moja lepica  :stripii:
A šta ti skupljaš od svake isporuke po neku kilu...  :toothy9:

šajzika

A gde je moj deo :stripii:

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa da..to mi je hobi skupljanje lepice...a ne pecam uopce na taj način  :stripii: ali znas onu foru...sta ako krene baš na to a ja kuci nemam  :uf:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

a di sam ja ??
mamicu vam doči će i vreme shedova  :baba: pamtim  :oussama-bin-laden:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Šta di si ti...motor mu kod mene na popravku...treba ovo treba ono...a s lepicom me ladno preskočio  :stripii:

rj

super ti češ naplatit servis pa imaš za 3 kg lepice ..... di je ščepo obečo mi pol kg a sad se nejavlja

maverick

Ma pusti ih, nije zivot u jednom danu...treba ce  ruka guzici svrbljivoj  :stripii:

rj

pajdo77

Ma pustite ih nek ju kupuju,ove godine će i tako udarati samo na mrmke,valjda ja znam :rofl2:

maverick

Citat: rj  u Svibanj 30, 2016, 18:36:18
pravim novi cjenik za pojedince  :stripii:

Prvo je donio impeler od honde 30 ks....pa otisli zamjeniti pa danas donijeli od 10 ...kontam ako ne donesu i lepicu kad budu donosili onaj koji treba....da ce se i osovina malo stanjiti  :stripii: