Dajte svoju ocenu kolegi sa kojim ste trgovali

Autor mossi, Studeni 29, 2012, 14:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vatrogasac

Trgovo s  :red_indian: covjek je naravno ispunio sve po dogovoru te se nadam da ce i on bit zadovoljan kupljenim  :occasion14:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

I jel topi za 20min kako pise,tj kako ste zadovoljni?

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Super, bas mi je drago, ja sam narucio sebi onaj veci, za 5kg olova pa ce mo vudjet kako radi kad stigne  :oussama-bin-laden:
Nadam se da nije jako zadimio samo   :stripii:

maverick

Imam i ja jedan rucno radjen od skoro desetk kilograma ...ali ovaj je za u kuci kad se igram  :stripii:

vatrogasac

U jbt pa to je skoro ko kazan za rakiju  :rofl2:  :rofl2:
Cek, stvarno u kuci,ok olovo ispusta otrovne pare na cca 1500 stupnjeva, tj kad provrije, ali ja ioak nebi u zatvorenom bez nekog sustava ventilacije  :no:

maverick

vatrogasac

E vidis, odlicna ideja kad dode recimo punica na kavu  :stripii: :stripii:

maverick

Hudini

Trgovao s Zandermanom i zadovoljan sa kupovinom i cijenom i varalicama. Zahvaljujem mu unaprijed na zivcima za mene kao kupca.

rsimon4

Maverick, ocijena od 0 do 5 dajem 5, brzinski
  :hello:
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

maverick

Nismo trgovali ali da se zahvalim kolegama đorđu i duskok na donosenju kojekkavih sitnica na kup...a dusko me počastio s paketima varalica...pa cu da ulovim neku ribu na njih  :ok:

Slaven