Muvanje jig udicom

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:26:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mamijo

;D
@ Stefany
aaa .. drago mi je da se secas te visokoumne istine  :P :P :P
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

maverick

dlaka je falila da nam dopuste na vranskom da opalimo kederom  ::) nebi bugari imali nikakve sanse  ::)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Ja još nisam probao smuđa.ali glupe štuke se ljepo daju prevariti muvalicom,sajlica i gamakatsu udica i povataš sve do jedne koja ima u okolici....

mamijo

Sto bi to radio prika i prljao ruke - kad imas pleKic  ;D

maverick

da da vozio plekic 500 km a Mudri ni da kaze evo ti brate jedan...pa probaj... ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Citat: maverick  u Studeni 19, 2012, 15:15:55
meni su sve drske stapova upraljane ribom...jes da nije od kedera..ali su mnogo prljave  :)

>:( Boze dragi, jesi manijak. Mora da te mnogo vole kada ti to dopustaju ::)

A kada smo kod plekica, Mamijo trebalo je da vidis na Joci da vidis razliku izmedju plekica i babuske >:(
U isto vreme filozofije na Varalicaru "gde su krupne", "nema ih nigde" i sl.
PS: Ja sam bio dovoljno glup da budem uporan sa laznjacima, ali zato ovi moji haos napravise :'(

mamijo

Jbga ... sta da ti kazem - meni nikad nije bio cilj da ufatim ribu poshto-poto .... vec da ju uhvatim na varalicu ...   ;D ... a tek me ta ribakojagrizenajlonskepredveze ne interesuje da zbog nje prljam ruke ....  ::)

twister011

maverick

znam da su neki neobicni...a muvanje...das se vratimo na temu...u pocetku kad sam experimentirao s tim...napominjem experimentirao....sitne stuke sam lovio vise nego smudja

Kugla

A jel može dečki koja slika sistema za muvanje i određena pojašnjenja,šta di kako i sl.

twister011

Pa "trenutni" hit ti je keder na dzig glavu, isto kao gumica. E sad ovde ima majstora tog zanata koji mogu pojasniti najvazniji detalj, kacenje kedera ;)

jura

Teški su brate, nedaju informacije ni za suho zlato. Sjedim sa dusom u birtiji sve nešto zakaćiš ovako pa napraviš ono ali u živo ne pokazuje

dus

nevjeruj! jura je provokator!   ;D  sve sam im posebno crtao al nevredi!

Darko

dus , moraćeš mali tečaj kačenja kedera održat za zainteresirane :D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

u konacnici jig zavrsi u kederu kao na slici...sve ostalo je stvar maste