Muvanje jig udicom

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:26:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

ja to radim s malim cd-om 10-35 u 2.52 i taiahom 15-50....ostri brzi stapovi koji osjete i galve ispod desetak grama ..kontra da oci ispadaju ...i kederu i smudju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

ja koristi 205cm  15-50gr sa multićem, za rolicu 240cm  30-90gr   i   205 cm  10 lb   cca38gr

Darko

trenutno ti nekoristiš ništa :not speak: :be happy: :alas: :happy fourth:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

smudjoslav

...ahahahhaa... znaci paukovi pletu mreze oko multica... :beee: :happy fourth:

dus

pletu ku...  svaki drugi-treći dan sam u podrumu na smirivanju živaca buljenjem u pribor i pripremanjem za vodu :be happy:
to je već psihički, a vald nije ozbiljno  :beee: :beee:

voja

Koje jig udice koristite kad radite sa sirokim kederima poput deverike,platike?

dus

koristi udice od 3 do 6 veličine , različitih gramaža olova naravno!

stefany

Al si mu rekao svaka ti cast :)
od 3 do 6 velicine heheehh pa jos razlicitih gramaza heheheh jaooo duspara.
jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao :)

maverick

a voja kao ne zna...mutni su obojica  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

stefany

cisto nesto da kazu pa makar i glupo :)

voja

Oduvao me Dus na prvu   ;D...izgleda je resio da vise ne ofira zanat  :icon_thumright:

Aj jos jednom da probam.... :whistle:...ozbiljna deverika skoro kao paklica cigareta , potrebna je udica kraceg vrata a sireg

luka...e to me interesuje  :whistle:

dus

ma nisam te otpirio, nego meni je logički da nećeš deveriku namontirat na udicu br 2 ili 3 ako je kao kutija cigareta, velićina , dužina i širina kedera uvjetuje veličinu(dužinu i širinu) udice, kad koristim tako velike kedere tada pošto nemam udice veće od br6 ,uzmem kliješta pa otvorim udicu te je potom vratim ali tako da skratim dužinu a povećam širinu udice. tada je vrh udice bliže vrhu leđa kedera.
za šnajdera duža udica užeg vrata.
za deveriku  kraća udica šireg vrata.

TopMix

Dus, kakva su ti iskustva u muvanju sa krupnijim mamcima, u kategoriji deverika ko shaka?

alexdja

Citat: voja  u Prosinac 08, 2012, 10:21:10
Oduvao me Dus na prvu   ;D...izgleda je resio da vise ne ofira zanat  :icon_thumright:

Aj jos jednom da probam.... :whistle:...ozbiljna deverika skoro kao paklica cigareta , potrebna je udica kraceg vrata a sireg

luka...e to me interesuje  :whistle:

Ovako nešto?

Neka wide gap varijanta na jig glavi...

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Citat: TopMix  u Prosinac 08, 2012, 18:41:48
Dus, kakva su ti iskustva u muvanju sa krupnijim mamcima, u kategoriji deverika ko shaka?

meni losa...na dravi tesko s tolikom deverikom uvatiti ribu koja to moze progutati....