Vlada Tadic gume

Autor Vlada Tadic, Ožujak 16, 2014, 21:25:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Citat: Rap  u Ožujak 17, 2014, 21:05:49
Vlada,da li imas koju gumu da radi na wormici?

I Riptide iznad tvog posta moze na wormulju, skoro svaki okrugao sed, cak i vrlo pljosnati, ali "halibut style"...

Vlada Tadic

iskreno ja ne znam ja samo kopiram sta se trazi bez izmena. Ja smudja ne pecam tj nema ga kod mene a ove gume ne prolaze na Drini tako da radim nesto sto stvarno ne poznajem puno.
A mislim da ne fali nista ni ovako skinutim 1/1 kakve izmene vozi misko  :icon_salut:

Vlada Tadic

Nasao sam nacin slanja za HR /min 100kom / ako koga zanimaju sedici moze na pp.

maverick

Prekjučer Vlado navratio...ostavio vreću mogamba...danas me razalatise somovi na njega....Inače toliko se dugo dopisujemo a nismo se nikad upoznali...Vlado  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Vlada Tadic

Jos da te navratim da drzis buldoge i milina  :uf: :uf:

maverick

Jok mene...ženu da nagovoriš  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Citat: maverick  u Srpanj 05, 2014, 20:32:03
Prekjučer Vlado navratio...ostavio vreću mogamba...danas me razalatise somovi na njega....Inače toliko se dugo dopisujemo a nismo se nikad upoznali...Vlado  :occasion14:
A meni da probam tu gumu????

maverick

Kugla

Ako ima ostavi susjedu koju prije nego odeš na more  :ok:

umpahpah

Citat: maverick  u Srpanj 15, 2014, 23:20:25
Ima... :ok:
Odlicno mozda  neku sliku za dobru reklamu okacimo!!! B  :occasion14:

Vlada Tadic

Mali video klip gde je lepsa preglednost nekih mojih glavinjara

twister011

Svaka cast Vlado :ok: Prva misao koja mi je pala na pamet, da te treba strpati u zatvor :toothy9:
Ostao sam bez teksta :tongue1: Sad jos kad si pomenuo i Shinere :uf: Nadam se da su oni veci :baba:
Sve najbolje u radu i da se ne zasitis :clap2:

Vlada Tadic

Upozorenje: u ovoj temi nije objavljeno najmanje 120 dana   :uf: :uf: :uf:

vedro

Krasno izgledaju, posalji koju probnu :stripii: :stripii: :stripii:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom