Suzuki DF20 EFI Lean Burn

Autor maverick, Travanj 21, 2014, 21:24:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

zato i kažem ....ne vjerujem da bi kupio kabinaš samo da bi mu capnio kabinu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

grga

ma tako ispalo,nije mi se sviđala kabina ustvari bila je pretjesna s obzirom koliki je čamac ,a kolega od kojeg sam ga uzeo ga je i kupio kao obični kakav je i sad baš bi volio da naletiš ba da daš svoj sud pošto  nije baš klasičan

rj

uslikaj da dam dijagnozu ...
ebiga kad japanac operira iz tokija u zagrebu mogu i ja dijagnostiku belišće - tenje  :rofl2:

grga

težak sam ti ja za ta slikanja,ali ću popodne uhvatit milana pa da stavi,,ukratko 5,75 dužina 125 taban zadnja 2 metra s tim da je u tom dijelu gore 170 oću reć dosta otvoren  dalje se sužava na 110 i stranice su dosta okomitije prema pramcu,ja ga probao sa 30 dvotaktnim dok nisam ni mislio da ću ga kupovat i bilo ok a sa 20 će vidimo što kaže šoić

rj

ček ...
575 cm a 200 cm ravan dio dna ?

grga

ne, ma klasika sav ravan samo su ta zadnja dva metra dosta u stranicama raširena

rj

to štima morao bi fino ić ....duplo dno ?

grga

nema ali staviće sin sličica pa ćeš znati više ...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

da te brišem ? ne zaebavaj mi grgu  :stripii:

maverick

:stripii:  nije dobar nego odlican...samo druzenje s jurom je ostavilo traga  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

grga ovo ću reč samo jednom .....
mjenjaj društvo  :takoje:

grga

sad došao s posla pa ste me odma nasmijali ma ok je cijelo društvo samo ja povodljiv da nebi suzukija ja već obilazio brstila pa bi onda bio u suprotnom taboru od jure  .tohatsu tim a ovako opet sam  sa sukcem u manjini  :uf:

maverick

Bitno da nisi s Jurom u ekipi  :stripii: A eno otkad mu je čamac u dvoristu...sve se bojim da i on ne skine kabinu  :stripii: :stripii: Bice opet ajd lega vrati sve to kako je bilo  :stripii:

grga

ja mislim da se tamo u tajnosti nešto prćka oko jamahe