Jošava

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2012, 12:14:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

sabljar

daj Bože da se izmrijeste i da budu  krupni ko nekad vise sam gušto lovit njih na pero nego šarane  , ono je bilo ludilo komadi po 2-3 kg nista cudno za tu vodu  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright:

kawasaki

Brzi od Bolena.

Kugla

Predivno jezero! Daj recite a koliko je dnevna dozvola, može li se autom do samog mjesta, i sl. informacije

domba

Dnevna je 100kn i vrijedi 24h
Do većine mjesta vodi put uz vodu.

dravski pecaros

planiram u proljece ili ljeto otici na jedno cjelodnevno pecanje..sve u dogovoru sa kawasakijem da mi pokaze kad budem dolazijo

michael1

Jošava je predivna voda na kojoj se može
lijepo pecati svim tehnikama i gotovo sve
vrste riba.
Bistro!

Silver.

Jako lijepo ste predstavili Jošavu, za svaku pohvalu !  :hello2: :hello2: :hello2:

Kakva je politika na jezeru ? Mislim na ulove, puštaju li se ili nešto možeš i ponjeti ?
    Idem često u Vladislavce na bajer, pa zato pitam.  :icon_salut:

kawasaki

smije se odnjeti na dnevnu jedna riba plemenita npr saran do 4 kg ili mislim 10 kg bjele ribe i tako...  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Jožef1

majstori, predivno predstavljanje divnog jezera :icon_thumright: Puno se toga radilo ali se vide i rezultati. Nadam se kako budemo u proljeće kad riba malo proradi, "feederisat" : na Jošavi  :thumbsup: Bistro  :occasion14:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

domba

Mogli bi raspalit jednu tekmu u feederaju na Jošavi tko ga ima i tko je za  :hello2:  :headbang:

kawasaki

Domacini su za i o tome se naveliko kuva vec  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Slaven

:icon_thumleft: odlično, ja se prijavljujem, samo nek ne bude nekih velikih kotizacija, više tipa druženje da bude za cugu jelo i tako

kawasaki

Brzi od Bolena.

michael1

U planu nam je organizirati feeder druženje...  :silence: :silence: :silence:

ovo je bio double-run, jedna na feeder, druga na meč. :beee:
Bistro!

kawasaki

7,5 kg od danas ulov kolege

:headbang: :headbang: :headbang:
Brzi od Bolena.