Jošava

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2012, 12:14:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Upecam li zlatnu ribicu?, tri želje ću si spopjiti u jednu: Da mi je živjeti u blizini Jošave  :thumbsup: Ljudi, Vi ste tamo fantastični  :icon_thumleft: Svaka vam čast  :icon_salut:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

u nedjelju smo takodjer imali kao i svake godine izlov Rakovog jezera, gdje imamo grabljivice iz vlastitog uzgoja za poribljavanje svojih jezera za ribolov
rezultat ove godine je oko 300 kg stuke velicine od 40 dkg do 6,5 kg
te 5 kom pastrvskih grgeca iliti bass-a preko 1 kg  :thumbsup: :thumbsup: :hello2: :hello2:

takodjer je bilo babuske i bjele ribe opcenito koji su bili u Rakovu hrana stuki i bassu

hvale vrijedna akcija se nastavlja i za iducu godinu te takodjer u Jelicevu jezeru i kazeti
dakle to su tri vode zatvorene za ribolov iskljucivo radi vlastitog uzgoja  :hello2: :hello2: :icon_salut: :icon_salut:

evo kratkog pregleda radne akcije u slikama

Brzi od Bolena.

Jožef1

Kada se ovako savjesno uređuje, brine, čovjeku nije žao dati ni za duplu ribolovnicu  :thumbsup:

sandra

dravski pecaros

ove godine me cisto mojom ljenoscu masilo da dođem na josavu..iduce godine svakako dolazim ...ovo gledajuc dođe mi da ove iz zajednice osijek..valopvo poteram u tri p...e materine..nisu jednu vodu sposobni napraviti da necemu pametnom sluzi... :BangHead:

Greys

Svaka čast, tako se to radim sa mozgom i dobrim ljudima

kawasaki

danasanja kisna mamica  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

domba

Novi kanibal u akciji hehe  :hello2:

kawasaki

Danas malo setnja oko Josave vijajuci smukija

isle stujke  :thumbsup: :thumbsup: :hello2:

nazalost bila jedna od 4,2 kg ali nazalost nemam sliku

i smuki 5,8 kg

Brzi od Bolena.

zvona

Svaka čast na ulovima.. ljepe ribice  :icon_biggrin:

sandra

bravoo.. :icon_thumright:
čestitke na ljepim ulovima.. :occasion14:

MIKA

Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Jožef1

fotka štuke "kisna mamica" zakon fotka  :thumbsup:

kawasaki

kolega cip i ja malo po Josavici i naravno kao i sa Brtanom neki dan opet sam ja bio fotograf  :icon_geek:  :toothy9: :dontknow:

evo ovako se drze stujke u rukavicama kao kraljice  :thumbsup:

Brzi od Bolena.