Gliste bez ašova

Autor maverick, Svibanj 13, 2014, 21:06:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mala pomoć za lijene koji ne vole da kopaju

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

odlična fora, to nisam znao, znao sam za ono sa strujom al ovo je za 5  :clap2: Valja probati bil durbaheri izlazili ovako  :uf:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Darko

odlično  :icon_thumright: , nesmijem to zaboravit  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

Super a i travnjak mu dobro izgleda :eek: , kao da vidim kako me kolega tjera sa flosa zbog uništene trave :uf:

maverick

Ali kad nasolite doci ce jeleni  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Ista tehnika je sa sredstvom za pranje posuđa, iako ja najviše volim sa baterijom.
Kugla za tvoju informaciju na likvi izlaze i durboši :eek:

ps

Uzmete komad ravnog drveta 20-30 cm. zabodete ga u zemlju okomito, trljate ga kroz dlanove lijevo-desno , glumite krticu i izlaze. Probajte kada nije najveća žega.     

joker

a jel se a tim deterdentima ne kontaminira zemlja.tak sam ja bar cuo da poslje takvih pothvata jedno vrijeme nema glisti na tim mjestima
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

mossi

Meni se ovo sa solju najviše dopada.
Pogotovo ako to radiš na terenu.
I ako u šumi uvek ima glista ..  :angry3:

zvona

Ja sam sebi napravio na onu foru sa strujom i prije pecanja nakupim koliko mi treba..bile to kišne ili one male crvene..svejedno.. sve šta je u zemlji prilikom puštanja napona ide van.. gliste mrmci..kojekave bube pauci..ako je sva zemlja mokra nepuštajte kučnog ljubimca blizu..iz iskustva govorim..moj mi pas došo iza leđa pa je imo padove i cviljenje jbg..

umpahpah

dok ti Zvona rudari ne izadju i daju po pič....

zvona

ČADA

Struja je odlična, kao što kaže Zvona.
To samo malo pecne  :jerk:

mossi

Na žalost, ne znam kako i šta je radio ali znam čoveka koji je poginuo tako.