drop shot

Autor Darko, Prosinac 02, 2012, 20:43:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

borisl

Može i nešto sa V repom a ona daiwa gore po meni ima jako veliki rep i ne vjerujem da će ti raditi dobro sa laganim povlačenjem probaj radije nešto sa tvister repićem ako ti je do neke akcije sa mamcem

Miro

Ma da, biće, probat ćemo i orkice, a onaj crveni na slici je Cormoranov Cora Drop Shot

kockar

Moje pitanje sa prethodne strane je i islo u pravcu da osim u toku, drop shotom bas i neces dobiti neki poseban rad od mamca sa klasicnom vibracijom,
Sa druge strane no action gume na drop shotu titrajima stapa dobijaju savrsenu zivost. Moze sve sa lasta repom, ravnim repom, "dabar - pljosnatim".....
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

šajzika

gledam malo i citam pa cak i razmisljam

jel probao neko drop shot sa kederom  ?  to bi bilo neko dropshot muvanje

ili bi poanta te montaze bilo cimanje tog silikonca vrhom stapa dok je na dnu  trazeci odredjeni rad i vibru ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Nisam ali neke verzije texasa koristim stalno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

dali ko koristi ili prakticira za smuda?
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Ervin

Primenjujem ga već godinama protiv smukija. Može odlično da posluži za situacije kada želiš da ti se mamac zadrži malo duže na jednom mestu. Na primer hoćeš da ga držiš pored nekog panja, ili na rubu rupe,...
Dobar sistem kako za tekuću, tako i za stajaću vodu. Kod mene je češće u upotrebi na stajaćoj, jer na reci ipak više volim klasično lerovanje silikonca (gde god je to moguće izvesti).

joker

pa za tako sta sam i mislio granje panjevi itd pa drkeljenje oko njih jbg toliko ne zapinje ko klasicni jig u lomu.idem da lijem olovca za dropsrot :stripii:

ĆIĆOK

Kako izgledaju ta olovca.

mossi

ĆIĆOK

Hvala sad mi je sve feršten. :occasion14:

joker

napravio par komada za probu pa cemo koji dan ici probati malo drndati na dravu.

šajzika

Jel nije bolje olovo na neki tanki silk posebno vezat ?
Ak zapnes izvuces silikonca ili ribu ako udari 
Audentes fortuna iuvat

joker

pa i ovo ti se izvuce ako zapnes.

mossi

Ako bolje pogledaš, olovo nema alkicu nego nešto kao češalj/šnalu.
Tj skuplja se prema vrhu, tako da provučeš najlon kroz širi kraj i onda ga "podigneš" koliko želiš gore tj koliko želiš teško da izlazi.
Može biti tako jak stisak te šnalice da ima nosivost do pucanja na čvoru.

Inače drop šot montaže se itekako mogu zakačiti za kamen, panj, ali ipak prežive dosta toga.  :takoje:

Inače ja je koristim na stajaćici, najmanje, ali koristim, Na Dunavu baš dosta i vrlo je lovna!  :icon_thumright: :ok: