A N K E R

Autor maverick, Srpanj 29, 2014, 13:46:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kolega Grizli nasao jedno zanimljivo plovilo za nase uvjete....pa ga malo mjerkamo...

http://www.anker.co.rs/tehnicke-karakteristike.htm

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Malo mi čudno baca vodu sa strane a takvo korito ????

maverick

A takvo korito..za brod tih gabarita to je vise nego dobro....nije to kao nasi čamci... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Slab motor, zato baca. Da je 60-75ks bila bi druga prica. Ovde je koliko vidim 40ks

Kugla

Super bio bih sretan sa tako nečim, ali za sad ostaje samo mjerkanje  :ok:

maverick

U prvom videu je honda 60...cini mi se....a meni se sviđa...pogotovo zbog ove cijene u Kit-u I od 7500 eura....daje dovoljno prostora da se fino sredi u privatnoj reziji....a ne bih nesto ni jurio s njim...25 ks high trust i lagano uzivanje...mjesta za cijelu obitelj...mjesta za pecanje....mali gumenjak kao pomocni i uzivanje po cijelo ljeto i zimu....bar je to neka moja vizija

grizli

ovaj bas 747 mi je trenutno najbolji brodić koji sam vidio, naravno za ove nase vode! što kaže poglavica jedna teretna 25-ca i lagano....

Kugla

Prva liga je baš kako kažete za naše potrebe Drava Dunav milina, a ne bi se taj postidio ni na moru!  :ok:

grizli

gledam sve su lijepo ugurali unutra, malu kuhinjicu, wc, tuš kabinu, prava milina, stvarno se ne bih ni na moru  postidio.
Kontam da ne bi ni kući dolazio da bi se preselio na brod.

maverick

I kum ti maloprije bio...taman trazi mjesto gdje da se preseli  :stripii:

grizli

cuj, mogli bi zajedno ne bi nam nista falilo, bar bi bio mir i tišina.....ne bi morali ici u trgovačke centre i sl.

maverick

Neki to ni sad ne rade  :stripii: no da se vratimo temi ...brodić je odličan i mogli bi uskoro u posjetu do NS  :ok:

Mudri

Kako ko,ali ja bi za te pare napravio aluminijski,pa si miran ajme majko godina,plastika nikad više......

maverick

Uozbilji se....na sta bi licio aluminijski za 7500 eura....tko bi ga napravio...tko bi ga nacrtao da izgleda lijepo i skladno...tko bi ga projektirao da bude plovan....kakvo bi imao dno...i tako dalje i tako dalje....mislim čak da onaj kod Brumara košta u kitu puno puno više nego ovaj plsticni....mada nismo razgovarali o cijeni....

Mudri

Ma ti se uozbilji,na sve si dao odgovor,kum Zoki za te pare napravi bolji čamac od tog jogurta,ja nebi nikad tolike pare dao za plastiku........jedino kad bi imao brdo love onda neka renomirana firma i neki za tune lovit na moru.....