Prihvačen aneks pravilnika o dozvoljenoj dnevno ulovljenojj količini ribe ???

Autor šime, Kolovoz 01, 2014, 12:46:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Miro

Ne skeniraj to.
Fotkaj lijepo aparatom 10Mpx ili više i super.
Ðabe povecat kad je mutno

dravski pecaros

sta ce nam propisi likovi na bari šiblje uhvate 58 stuka...za nepovjerovati na sta su ljudi spremni..i isti ti su kao sportski ribolovci i takmicari..evo i javno cu napisati špoljaric sto je poslovođa u krupu i jos jedan decko iz narda...pa nek me tuže  :BangHead:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: dravski pecaros  u Listopad 12, 2014, 21:01:27
sta ce nam propisi likovi na bari šiblje uhvate 58 stuka...za nepovjerovati na sta su ljudi spremni..i isti ti su kao sportski ribolovci i takmicari..evo i javno cu napisati špoljaric sto je poslovođa u krupu i jos jedan decko iz narda...pa nek me tuže  :BangHead:
Kolega
U principu to nije nista cudno. Ljudska narav je  cudna stvar. Nikad nam nije dovoljno dobro i rijetko kad smo zadovoljni . Uvjek hocemo vise i bolje.
Bas sam pricao sa svojom palestinkom  o tvom vracanju sarana. Cak i ona ima dvojako misljenje o tome, kaze ljepo je to od tebe kad imas u frizideru ribe i ne pretjerujes. Doci ce ti kad budes trebao i bolje se osjecas kao covjek jer cinis dobru stvar.
Dok sa druge strane si  budala jer 99posto ljudi ce odnjet tog saranaca od kilu kuci
Audentes fortuna iuvat

rj

ribički "kodeks" odnosno odnos prema ribi ...ulovu.... ni jedan zakon nemože regulirat on je u nama ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Samo da vas izvjestim da sam sinoć bio sa budućim ministrom poljoprivrede, koji mi je doslovce rekao. - Napišite prijedlog zakona, napraviti ćemo s vama okrugli stol i sve što vi želite, a nije u suprotnosti sa pravilima EU biti će promjenjeno, od godišnje državne dozvole na dalje.

Kugla

Rašo rašo  :uf: :stripii: :stripii: nikako da shvatiš da će ti obećati sve samo da ga zaokružiš  :uf:, pogotovo iz te stranke sa kojom si bio joj joj, do godina si došao ali do ..............

maverick

Vala baš....s takvim sam svojevremeno radio..jeo ...pio...i slušao obećanja...... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

O količini ulova- imam svoje mišljenje  :stripii: :stripii: A o obećanju "okruglog stola" brate mili ništa, jer prvo obećavaju a kasnije traže čoškove  :hi:
rj- bravo, svaka čast  :notworthy:  skidam kapu  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

šime

A šta košta da se proba, pa ako ne onda drvljem i kamenjem po njemu, ako zajebe.

maverick

Probao sam štošta ali obično zavrsi na priči dok je kampanja pa da zbroje koji glas....

šime

Ma da to je tragedija , jbte dali ti ljudi znaju da postoji čast i poštenje, pa dokle više biti taoc takvih ljudi.

Jožef1

e moj šime, kakovi čast i postenje  :uf: rodjenu bi mater bagra prevarila  :angry5: a sto da se radi  :dontknow:  :sha: po...am se ja na njihove anekse i tkz. zakone - sam pisem svoja pravila, zakone i anekse- IZ SRCA  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....