Nestao paket

Autor Stepa, Kolovoz 27, 2014, 08:15:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Bude li falila koja glavinjara  :oussama-bin-laden: vidi isjecak iz filma :oussama-bin-laden: punicu te olovom kao Bili :stripii: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

DIDAPATAK

..i baš ja  :BangHead:...ja moram biti službujući kad dođe do sraza  :pain10: ili ti razračunavanja  :argue: ova dva delegata  :tongue3:..
..budem li morao slati ekipe da vas skupljaju ili krpaju na Dunavu nahebali ste  :pirate: :pirate: :pirate:
..neću vas trijezniti drugi dan okupljanja ... a i Vaš grah će biti mrvicu ljući  :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
.. :baba:

Slaven

Ma neće biti ništa, ne može mene Stepa sad uhvatit, stavio sam 25ks motor a on ima 20.

ps. vidiš vidiš, mogle bi se i neke trke sad organizirat, ko je tu spominjo to u prijašnjim temema :toothy9:

DIDAPATAK

..zbog općedruštvenoginteresa a u svrhu jednakosti uz ovaj jači motor ja i Kugla kao balast  :takoje:..a da ne bude primjedbi  :mt1032:..uz onaj drugi ide Tonyic..
.. :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Organiziramo utrku....pa...tko pobjedi dobije paket  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

eno Slaven na drugom forumu prodaje glavinjare po 10kn  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Vidiš šta je poslovnost...postane uvoznik za đabe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

pa ja kupio sve i još se čudim kako to tako jeftino :hello2: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

DIDAPATAK

..nema poziva sa Dunava..još..možda se nisu sreli  :sha:

raso

Čujem nekakve glasine da je paket sa glavinjarama ispao jednom od modova iz ruke u Dunav pa sad haklaju najlon vrećicu :stripii: :flasica: :pije: :rofl2: :rofl2:

Slaven

Paket je uredno predan krajnjem potrošaću za kojeg je bio namjenjen, evo kao dokaz prilažem sliku, molim ljepo!!!

:thefinger:

maverick

Slikao je da ima dokaz...a sto su u vrcici bile 4 glavinjare  :stripii: umjesto dvadeset...nikom ništa  :stripii:

Slaven

maverick