EL-PI silikonci

Autor peugeot, Prosinac 05, 2012, 10:39:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Poverenje/ vera u ono sto radimo,  kao sto si rekao, bitna stvar.

maverick

I sto kaze mlb....som i smudj...dva svijeta..A el-pi...eno ga čeka u kutiji da istrčim na vodu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Nisam se previse obazirao na boje, uvijek sam se vodio sa tim da su vodi ribe vecinom iste boje!
Kako sam poceo praviti silikonce prije 2godine tako se i nagomilalo raznoraznih boja, lovilo je sve to manje vise! Kolega koji najcesce peca samnom voli te kricave boje pa njemu pravim takve, i lovimo oboje, on na kricave a ja na jedostavnije boje.
Jedino sto sam skuzio da smukson ove godine poprilicno voli lila boju, lila sa zelenim, lila sa zutim, a jedna je posebno bila ucinkovita a to je boja coca cole sa crnim sljokicama, ta me je puno puta razveselila sto po mutnoj sto po bistroj vodi, tako da je ta boja kod mene na mojim pozicijama br1 pa onda br2 tamno lila stomak a ledja zelena i br 3 stomak zeleni a ledja motoroil!
dec d vej aj lajk it....

kawasaki

I sta ce mo sad mi.koji ovo citamo a nemamo swiftya  :flasica:

:pirate:

Ocu i ja koju vrecicu  :stripii:

Bolje mi je bilo dok nisam citao forum  :stripii: :stripii:

:stripii:  ima li ton karta swiftike?  :hi:
Brzi od Bolena.

SMT

Ima još boja sem ove ton karte...

kawasaki

Koje su ti tri najlovnije po tim skracenicama?  :hi:
Brzi od Bolena.

SMT

Jbg, to je pitanje od milion dolara... Meni ove godine, crveni, zeleni, beli... Ali sam gore opisao... Prošle godine sam lepo lovio na dvobojne... Sada ću da forsiram i papaja boju, žutu, fluo zelenu, plavu, dvobojne i još neke, imam ih milion...

Samo ću te zbuniti sa tim :stripii:...

kawasaki

Brzi od Bolena.

pajdo77

Meni na ta dva bjela pojelo repove. Očito ih napada sam ja to ne znam uhvatiti. Mislim da stavim jos jednu malu trokuku bliže repu. Onda bi valjda imao veće šanse a gledao sam na jubitubi da to gotovo svi Njemci to prakticiraju prilikom jiganja.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Modeli blinky, 5/6/7 imaju takodje lep/živahan rad, da i njih spomenemo...
Modeli Prime 10cm i Alf 12 cm imaju za nijansu sporiji/ lenji rad nego blinky i swifty, vuku malo na zimsku gumu ako tako može da se kaže, naravno nije pravilo...

Lepo love sve spomenute gumice...

Prime

Alf

SMT

Dvobojni i jednobojni, dosta razlike u ceni...

Jednobojni

Dvobojni

smudjoslav

...Licno meni najmanje lovna guma na koju sam pecao...Zasto, nemam pojma.... al' 's radoscu sam poklonio skoro svih tri 'iljade(dinara) koje sam kupio... Ostala mi nekolicina po kutijama i sad kad ide sa mnom neko i trazi da mu dam neku gumu, ja sa velikom radscu 'vatam elpiku... :toothy12:
Cak ga radije poklonim od svog silikonca koji me realno ne kosta nista...
Ovom postom ne omalovazavam proizvodjaca da se razumemo, vec je to moje subjektivno misljenje... :hi:

YUGO BOSS

Shad ko i svaki drugi
U situaciji kad bi i neki drugi dao ribu daje i ovaj
S obzirom na cene stranih shadova ovo mu dodje ok

SMT

Potpuno normalno, da čujemo druga, različita mišljenja i pristup... Svi imamo različite teorije...

YUGO BOSS

Ti pecas na izdasnijim terenima
Da li bi orka shad u istoj duzini dao rezultat u situaciji kad si na elpi dobijao ribu? :)
Dekor zna da igra ulogu, pa ako drugar upeca smudja na neku varku stavicu istu pokazalo se efikasnim
A vibraciju biram otprilike, prema delu godine
I tu mozda i presudjuju razlike dal ce raditi malo sire ili uze. Trebao bi mi sonar da vidim razlike.