EL-PI silikonci

Autor peugeot, Prosinac 05, 2012, 10:39:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

peugeot

Čuo sam za ove silikonce i evo uspio sam ih nabaviti dali neko ima i kako su vam se pokazali
meni na izgled ljepo izgledaju e sada treba samo provjeriti dali su lovni

maverick

dobio par komada od surikarna...djeluju dobro...nisam lovio na njih ali obecavaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Surikarn

Damire,preduhitrio si me sa otvaranjem ove teme :toothy10:... Provjereno lovna guma kako na Dravi i Dunavu tako i na Savi,Bosni,Tisi... tko god joj je dao minutazu nalovio se... mislim .. barem ja jesam :icon_biggrin: 
Uskoro cu zaljepiti koju sliku ulova na EL&Pi varalice...

Tićo

Bole mi je dao par komada, dobro izgledaju, imaju dobru vibraciju, obećavaju  :icon_cheers:

čikli

jel može da stavite par slićica tih silikonaca i kako ih nabaviti

alexdja

Materijal plastisol...

Shad 8 cm

Shad: 9 cm i 10 cm

Shad 12 cm

Laste: 12,5 cm i 15 cm

Shad twister 9 cm

http://pecaros-os.com/index.php?topic=99.0
       Nema više divljeg bučka. :no:

IVEK 85

Di ima za kupit i kolko je komad?

mossi

Baš danas sam ih video u ApaFishu u Apatinu, ali je komplet narudžbina bila za nekog iz HR.
Nisam nikako uspeo da ubedim gospodju da nekako zagubi jedan paketić ... hihihihihi  :angel13:

Dekor i izrada 10-tki je extra! :sad2:

IVEK 85

Dekori mi se jako sviđaju,hebiga onda ak se nedaju nabavit!

alexdja

Ma može sigurno nekako da se doturi...

Javiće se već Laki pa se nadam da ćete nešto iskombinovati...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Juzba

Kod mene je završilo 10-ak vrećica raznih veličina i dekora. Fino izgledaju i rade, još ih treba isprobati na vodi :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

čikli

Lomnica_city

Oko 3 kom/€, mislim da je proizvodjac Novosadjanin...

Kugla

Ako ima u Apa fishu, onda nije bed ja ću po neke stvari u Apatin, baš ću ih zvati da vidim hoće ih biti sljedeći tjedan. Bemti malo malo ja u neki šoping al ako je manja količina onda se ne isplati kad uračunaš gorivo.