U gostima....

Autor Kugla, Rujan 05, 2014, 11:35:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ok...necu ni pitati kome prvo ide popust  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Idite u  :thefinger: ova tema je crni humor :stripii:

Kugla

Citat: walpy  u Rujan 05, 2014, 20:26:45
Ne treba mu metar!
Šacuje od oka....... i rijetko fula!!!!! :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Iskustvo kume, iskustvo  :ok:

Juzba

staviš pentu i možeš ić na pecanje, kad odapneš, jedan trošak manje :rofl2:

tema može ići i pod čamce :stripii:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Vidiš Juzba dobra ti ova, racionalno razmišljaš  :stripii: :occasion14:

maverick

Samo dovezi jedan da prvo plastificiram  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Barem nam ne treba puno plastike  :clap2:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Eto onda kad je tko u prolazu, neka svrati na kavu i rakiju i ne bojte se, sve je to za ljude, ja ih više i ne primjećujem da su u radnji, samo gledam u cvijeće i sve  :ok:

maverick

A što...da ti donesemo bimini tendu na ovu Juzbinu kabinu  :stripii:

Kugla

O tenda bi dobro došla  :rofl2:

DIDAPATAK

...slabo će taj posao ići..pa još me nije kontaktirao i ponudio neku proviziju  :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

Kugla

Pa Dida ti kao član foruma i ja kontam ne trebam te posebno po tom pitanju zvati, pa valjda znaš što ti je činiti, a ljudi smo dogovoriti ćemo se  :ok:

DIDAPATAK

..organizirt ćemo stručni kolegij..negdje na moru, nekoliko dana, tzv. tim bilding, povesti par eminentnih članova foruma .. i  :pije: :jede: :flasica: takav je običaj..
..pa napraviti spisak  i rang listu mušterija...pružati usluge  rješavanja ostavnine  :pirate: ..
.. :baba:

Kugla

Prvo posao pa onda tim bilding  :stripii: