najloni za šarana

Autor genjura, Prosinac 05, 2012, 16:31:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

river

genjura

river

par pecanja i gotovo...mekan je,ali kad ga jednom rastegneš,više se ne vraća pa puca na čvoru lako

BokiOS

Za jezera imam Pelzer white lighting 0.35 mozda je malo i prejak a za dunav i dravu Shimano reflector 0.40.

genjura

a gde ima za kupiti white lightning  0,30mm  0,35mm i 0,40mm i dali je pakovanje 1000mt i cena

kawasaki

taj silk je odlican ako je friski

provjerite ga u trgovini na cvoru, ako lako puca bjezi od njega, ako ne uzmi ga jer je za svaku pohvalu  :headbang:
Brzi od Bolena.

BokiOS

Ja sam ga uzeo u trgovini u Sisku al mislim da bi ga se moglo narucit iz skorpiona.Ja sam uzeo 0.35,mislim da pise 11,4kg,spula 1200mt.

genjura

koja je bila cena za 1200mt

genjura

riveeeeeeeeer šta kažeš za ovaj 9,5€

Greys

Koristim ovaj, doduše na feeder štapovima, 1000metara, je cca 100kn. Više-manje

river

Citat: genjura  u Veljača 16, 2013, 14:40:45
riveeeeeeeeer šta kažeš za ovaj 9,5€

ja ga nisam koristio mada čujem dobre riječi o njima...a i cjena prihvatljiva naravno

Vuck0

Citat: Greys  u Veljača 16, 2013, 14:47:39

takodjer i na feederu i na saranskim, cista 10 ka  :thumbsup:   kad zapnem za panj, ruke izrezem da pokidam  :be happy:

jura

Citat: Vuck0  u Veljača 16, 2013, 18:43:24
Citat: Greys  u Veljača 16, 2013, 14:47:39

takodjer i na feederu i na saranskim, cista 10 ka  :thumbsup:   kad zapnem za panj, ruke izrezem da pokidam  :be happy:

mislim da je svaki dovoljno jak za natezanje po panjevima, bit je kakav je poslje toga, dali se vratio ili ostao rastegnut :icon_thumright:

Greys

Istina, taj sam posljednji kupio, i daleko bolji od prijašnjih koje sam imao. Za sada, ostajem pri ovome, dok ne potrošim  :icon_biggrin:

Vuck0

naravno da se isteze, a sad dali se vrati ili ne to neznam...cim vidim da je nekako ostecen rezem i  ponovo zavezem, a i nepecam na velikim daljinama da moram puno najlona bacat :D  i nebih se slozio da je svaki dovoljno jak za natezanje sa panjevima jel neki bi puno prije pukli na cvoru  :thebirdman:   bitno je da je najlon novi i da nije stajao u trgovini dugo  :D