izrada silikonskih varalica

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:13:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Po meni ti je najbolje uzeti normal i omeksivac pa isprobavaj! Ili ako imas nekog u blizini ko pravi gume, probaj tu masu i onda naruci!
dec d vej aj lajk it....

DJ17

Da jedino me kod tog normal muci to sto pise za slanu vodu...

miki9

Nisam uzimao njihov plastisol, ali kolega ga je imao i jako je teško sa njim raditi. A inače je i jako tvrd, barem srednji koji je on imao. Ja sam imao od raubfischfreund plastisol, taj je puno bolji i ako uzmeš srednji biće kao orka. Ali je dostava kod njega veća. Svakako uzmi i omekšivač.

Hunter

bleigusformenov plastisol je ok,i medium (recimo ko orkin) i soft koji je meni osobno zeru premekan . nije inace njihov nego je americke proizvodnje,ne "secuje" i vrlo je lagano raditi s njim pošto dosta dobro izdrži previsoke temperature .

miki9

Citat: Hunter  u Prosinac 18, 2020, 09:47:22
bleigusformenov plastisol je ok,i medium (recimo ko orkin) i soft koji je meni osobno zeru premekan . nije inace njihov nego je americke proizvodnje,ne "secuje" i vrlo je lagano raditi s njim pošto dosta dobro izdrži previsoke temperature .
Jel oni nisu imali Bright Baits plastisol? Belgijski?

Hunter

da bright baits,prepairavaju bacve u karnistere.

ĆIĆOK

Ja danas htjeo naručiti sa blagusa ali nix do 3. Siječnja godišnji.

Scarra

pozdrav dečki , zanima me koji vam se silikon pokazao dobar za glavinjare, nešto sam se upustio u pokušaj izrade glavinjara , sika sanisol mi se čini kao dobar , dok onaj pevex sani je bože sačuvaj , ima li ko iskustva s drugim silikonima a da je ulozeno - dobiveno odlican ? lp 😁😁