Mann's silikonci

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:17:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

a šta da vam kažem osim da je najveći uvaćen na 6cm kojeg sam ja vidio bio nešto preko 7 kg .najbitnije nije bio jedini ,ulova je bilo puno i to velikih

kawasaki

jbg zao mi je sto ponekad nevidimo dovoljno daleko  :headbang:
Brzi od Bolena.

kvaka

manns 6cm. mi ga koristimo stalno i pokazao se jako lovan kako za velike tako i za male smukije  :enjoying:

genjura

ako iko može šta pričati o njima to je kvaka,on se barem svega nahvato na mannsa :blob10:

twister011

Verovatno sam vec pominjao ali mi tesko da se vracam. Vertikala Nr1  :hello2: , sta god da rekli zagovornici "bezvibratornih" :icon_salut:
Dajte mi samo mannsa i smem protiv 3 camca sa neutralcima, lastama i sl igrackama :toothy10:

tole

IvanSK

Citat: kvaka  u Prosinac 26, 2012, 20:48:05
manns 6cm. mi ga koristimo stalno i pokazao se jako lovan kako za velike tako i za male smukije  :enjoying:
Gdje ima za kupiti Mannsa u boji drugoj odozgora?

genjura

Rap

IvanSK

kvaka

probaj u bačkoj palanci  :thumbsup:

tole

ima nešto manns silikona kod goge u belom manastiru, šta i koliko ne znam ali on ih drži.

Greys

Upravo pokušavam nabaviti kojega. Onaj na slici pod brojem 3, kao SFC boja mi je dao rezultat  :icon_thumright:

Lomnica_city

Ja nabavio prekjuce u Nisu 8cm, ostao na samo 1 komad sartreza i postalo je kriticno, bacim ga 3-4 zabacaja pa skidam da ne pokidam!  :icon_biggrin:
A mislim da je uvoznik za Srbiju sad tamo posto vidim da vise preko Dunava lokacije pominjete, uzeo sam za mene i par drugova 20-ak kesa, dobio po 30 dinara komad u jednoj radnji, umanjite za 15% i toliko € centi je komad. Mislim da je 6cm oko 5 dinara manje a 10cm oko 5 dinara vise, pa korigujete po potrebi, inace pre neki dan stigao svez uvoz, narucite nekom ko vam najblizi da nabavi pa kad stignete da vas ceka...

Greys

Upravo pokušavam riješit si nabavu spomenutih od 8cm, ali i 10 cm, baš u Nišu