stingray

Autor maverick, Prosinac 07, 2012, 21:50:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Hm , vidio sam lastu na djelu , al ovaj stingray je sušta suprotnost ! A logično mi djeluje . Sa ovim dodatkom elani bi mogli postati tražena roba ! ! ! ! !  haahahahh

maverick

oli ga ima na e bay-u  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Ma prava sitnica - 150 zelembača ! ! !

maverick

okaci link....da zenu lagano pripremim na trosak  :icon_biggrin:

mossi

Moj je ovakav SE200

Bio mi je neophodan za prvi čamac, a posle kad sam napravio novi nisam ga skinuo.
Utisci sa prvog čamca:
- drastično povećan potisak i drastično smanjeno proklizavanje elise ) dobijala je vazduh u nekim momentima)
- poboljšan trim (ali paralelno sa montažom SE200) pomerio sam tilt polugu za još jednu poziciju prema čamcu.

Po meni u neki m situacijama nezamenjiva, a ipak povoljna investicija SE200 oko 62 dolara u USA.

maverick

ma ovaj gore mi zanimljiv, samo zato sto se ne busi.... :icon_thumright:

mossi

river

samo malo,s ovim bi trebao da bude bolji potisak elise ili?
laik sam u ovome još....prosvijetlite me

maverick

klem123

Zanimljiva Stvarčica
Ima li ko kakvih iskustava s tim i dali ima za yamahitu 20hp

miha

ma ti to riješiš u drugoj puno puno bolje .....

maverick

Citat: klem123  u Ožujak 15, 2015, 19:28:32
Zanimljiva Stvarčica
Ima li ko kakvih iskustava s tim i dali ima za yamahitu 20hp

Uređaj ili sta vec je je univerzalan...ovisno kakav čamac imaš....uglavnom...nekom koristi nekom ne...kao i lastin rep

klem123

Po njihovim pričama bi trebao koristiti svakom
Navodno spara gorivo
Usmjerava vodu na Elisu
Poboljšava brzinu plovila