M A V E R I C K

Autor maverick, Studeni 27, 2014, 15:44:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

Maverik jel na prvoj slici di je uzeo orku udica 3052

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Ja zadnje uzeo 5/0 boje se da ce bit male..al kaki..ubadaju ko velike :D moram si još nabavit makar 100 6/0

maverick

Jedan dok ne stignu ljepše  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Da osvjezimo s nekom ljepšom slikom

maverick

ps

Kako ono ide, lepe ribe, a još lepši pecaroši  :rofl2:

kawasaki

Briga tebe imas veze ako te uhapse  :flasica: :ok:

Cestitke ljepe ribe nema sta  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Zato sam i dobar s toktizom...grizlijem Ćagijem.. i tako to...počesto su tu da vrate uslugu... :stripii:  :stripii:

maverick

Dolaze zimski dani... :stripii: pa cu i ja slijedece godine da vertikališem  :stripii:

maverick

Experimentalno  :stripii: :stripii: 7 cm 65 gr...ubilo se za vertikalu  :stripii:

kawasaki

Brzi od Bolena.

maverick

Duga je zima , biće tu svega  :uf:

kawasaki

Ma nepricaj mi opet stap slazem iz nicega  :uf:
I to za multic  :uf:
Brzi od Bolena.

vedro

Nema kraja izumima :stripii: vise ni ribice nema na mom ataru! :crybaby2: