CD NANO

Autor Mudri, Prosinac 13, 2014, 17:50:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Batica

Na to ce te se nacekti, kako peca ucice smudj u zabranu.

alexdja

Ako Bog i obaveze dozvoljavaju, izađem obično samo vikendom...

Pa ako bude nešto uskoro što bi moglo da se uzme u obzir za test štapa, javim...

Nema više divljeg bučka. :no:

alexdja

Citat: No  u Veljača 01, 2016, 08:50:48
:hi: kako se taj štap ponaša pod ribom

Bolje nego što sam očekivao...

Drži ribu lepo, progresivno se savija od vrha do nekih dve trećine štapa kako se pojačava beg ribe,  nije slab ni malo...

Dosta je elastičan i izuzetno amortizuje nalete s obzirom da na suvo deluje dosta brzo i čak možda slabašno, ali nije slab uopšte...

Sa prilične dubine, bez nekih problema...

No

:hi:  Čestitam ulov  :clap2:  i zahvaljujem na odgovoru.
Dobrano si me pomakao prema odluci da si složim jedan takav štap
:icon_thumright:

alexdja

mossi

alexdja

No

Evo krstio sam moj nano.Dobio sam četiri smuđa i nekoliko štuka.
Štap lagan,odličan pod ribom.
Zadovoljan ali...ipak sam očekivao nešto više brzine.
Bilo je ovo prvo druženje s njim.Kad sve zbrojim trebat će mi vrijeme da saznam rezultat.
Uglavnom nije to štap da bih rekao kraj nema dalje.Al da je dobar  :ok: svakako.

šajzika

Sad bi najbolje bilo isprobati drugi cd nano ali radjen od strane "stručnjaka" čisto da vidiš jesi ti zeznio.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma nije se zeznio...opisao je štap bas u jednoj rečenici objektivno onakako kako ga dozivljavaju ozbiljni varaličari koji znaju sta hoće i sto im treba  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Hmmmm, napisao sam to bas zbog onog sto je rekao da nije neki ekstra brz.
Znaci moze biti da je ili on zeznio jer mu je prvi stap ili ljudi imaju krivu predodzbu sta je extra fast.

Daleko sam ja od nekog strucnjaka ali rekao sam , vise nikad stap koji nisam prbao na vodi necu kupiti.
Jesi ti probao taj cd nano extra 10 44 ? Ako jesi koji su tvoji dojmovi?
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Fali brzine, krutosti ili snage za teže glave i jaku vodu?

Svako različito doživljava te pojmove...

maverick

Kupimo vlank koji ima odredjene karakteristike...ima svoju snagu bacanja i ima svoju brzinu...osjetljivost. Odabirom opreme mozemo dobiti kruci stap ali sto kaze alexdja...svatko tu ima neku svoju viziju..i svatko ima neki svoj stil pecanja pa mu tako odgovara odredjeni blank..stap....i mislim da nema idealnih vec samo dobro odabranih za odredjenog pecarosa i odredjene uvjete na vodi. I jednostavno stvar ukusa prilikom izbora....nekom je nesto extra i vrh a netko s tim nebi bio ni malo zadovoljan. U principu onaj koji zna loviti ...loviti ce na vecinu stapova a onaj koji ne zna s vremenom postaje kolekcionar
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Naravno, sve se slažem...

Meni se mnogo dopao blank, a ono što sam tražio od gradnje majstor Paja je odradio kako sam i zamislio...

I u pravu je i No...

Veoma dobar štapić (opet individualno) ali ne može biti Hi-End allroad quattro...

Sve ima svoju namenu, granicu, pa i cenu na kraju krajeva :hi:

pajdo77

Prepozno sam se u onoj Maverikovoj rečenici: onaj koji zna loviti lovit će na većinu štapova. :hi: